Aldatma Oranı En Yüksek 10 Meslek

Konu sahibi son olarak 1732 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pardon,çalışan hanımlar için her şey mübahtı değil mi?

bunu yazmaya gelmiştim ki sen zaten dile getirmişsin
nedense toplumda böyle bir algı var
çalışan kadın her haltı yiyebilir ihtimaldir de evdeki oturur namusu ile eşini bekler cocugunu büyütür gibi
aldatma dürtüsüne hakim olamayan sosyal medyaya yansıyan bir cok insan gördük bunun kadınlık erkeklık veya icra ettiği meslekle alakası yok ahlak ile alakası var.

Ev hanımı muhabbetine istinaden, geçen gün bir haber okumuştum. Kadın kocasına ve çocuğuna ilaç verip uyutuyordu ve sevgilisini eve alıyordu, sonrası kırmızı şerit.
Gerçekçi olalım, bu durumun mesleği yok. Burada oluşturulan fark daha fazla etken olması sadece.

Pardon,çalışan hanımlar için her şey mübahtı değil mi?

Alakası yok, cümlemi saptırmayın. Listede ''çalışan kadınlar'' diye genelleme yapılmamış, tek tek meslekleri verilmiş. Verilen mesleklerin haricinde daha bir dünya meslek var. Yalnız ''ev hanımları'' deyince daha büyük bir kitleye hitap ediliyor. Aradaki bu farkı sezemeyecek kadar câhil değilsinizdir herhalde. Ama sorduğunuza göre...

Alakası yok, cümlemi saptırmayın. Listede ''çalışan kadınlar'' diye genelleme yapılmamış, tek tek meslekleri verilmiş. Verilen mesleklerin haricinde daha bir dünya meslek var. Yalnız ''ev hanımları'' deyince daha büyük bir kitleye hitap ediliyor. Aradaki bu farkı sezemeyecek kadar câhil değilsinizdir herhalde. Ama sorduğunuza göre...

Okuduğumu anlayabiliyorum ne söylemek istediğimde net ortada Ama görünen o ki siz ne yazdığınızdan haberdar değilsiniz.
Büyük kitleden büyük sesler çıkması kadar normal bir şey yok.

Okuduğumu anlayabiliyorum ne söylemek istediğimde net ortada Ama görünen o ki siz ne yazdığınızdan haberdar değilsiniz.
Büyük kitleden büyük sesler çıkması kadar normal bir şey yok.

Büyük başın derdi büyük olur mantığı ile hareket edip, bu görüş açısında düşünmenizi doğru bulmuyorum ben de.

İyi forumlar...

Aldatma karakterle ilgili bir olgudur.Aynı meslekten yüzlerce kişi aldatmış olabilir,aldatmamış da.
Niyeti bozuk olan zaten her koşulda aldatmaya meyil gösterecektir.
Nasıl yaşamda iyi ve kötü insan varsa,niyeti bozuk olan veya niyeti iyi olan olarak iki açıdan değerlendiriyorum insanı.
Kendini bilmeyen insan şımarık,doyumsuz,saygısız,haddini bilmez ise empati kurma ,vefa,sadakat gibi insani erdemlerden bihaber olduğu için zavallı egosu,nefsi için yapmayacağı şey yoktur.
Bazıları da kendini kanıtlamanın bir biçimi olarak bu yola başvurur.Dünyanın merkezinde olma zaafiyetleri
nedeniyle özgürlük adı altında ilişki yaşamayı uzmanlık alanına dönüştürür adeta.
Değerler içselleştirilmemiş ise ekonomik özgürlüğün de katkısıyla aldatmalar ne yazık ki artıyor.
Kısacası aldatma bir kişilik problemidir.

Ev hanımları çok büyük bir genelleme olmuş. Onca insanı zan altında bırakmamak adına listeden çıkarılmalı.

Bilgi işlem çalışanları
İtfaiyeciler
Yönetici asistanları
Hemşireler
Avukatlar
Polisler
Doktorlar
Öğretmenler
Finans sektörü

Bu meslekler genelleme olmamışmı arkadaş,benimde mesleğim yazılmış bende diyeyimm ayy doktorlar aldatırmı,üstüne alınan alınır ben kendimi bildiğim için umrumda olmadı, her ev kadını tabiki aldatmıyor,her meslekte aldatmıyanlar gibi..

Nefsine bir insan hakimse asla aldatmaz,
Allah şeytana uydurmasın hiçkimseyi...

Bilgi işlem çalışanları
İtfaiyeciler
Yönetici asistanları
Hemşireler
Avukatlar
Polisler
Doktorlar
Öğretmenler
Finans sektörü

Bu meslekler genelleme olmamışmı arkadaş,benimde mesleğim yazılmış bende diyeyimm ayy doktorlar aldatırmı,üstüne alınan alınır ben kendimi bildiğim için umrumda olmadı, her ev kadını tabiki aldatmıyor,her meslekte aldatmıyanlar gibi..

Nefsine bir insan hakimse asla aldatmaz,
Allah şeytana uydurmasın hiçkimseyi...

Neden anlamakta zorluk çektiğinizi idrak edebilmiş değilim. Sanırım görüş açısı bâbında aramızda dağlar, vadiler ver. O sıraladıklarınız, bir ''ev hanımı'' kadar genelleme sayılmaz. Zira hepsini toplasan ev hanımlarının sayısı yine fazla olur, hiç olmadı yarısını geçer. Bu kadar kıt, yavan, basit düşünmeyin.

Ben Bu kadar kıt, yavan, basit düşünmüyorum,neyse sizle anlaşılmaz,uzatmaya gerek yok arkadaş..

Mühendislerin olmamasının nedeni, başlarını kaşıyacak zamanlarının olmamasıdır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri