O zaman kadın da yakalanmış oluyor.çok uzun okuyamadım xd
her erkek birkerede olsa yakalanıyor şimdi yalan değil xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman kadın da yakalanmış oluyor.çok uzun okuyamadım xd
her erkek birkerede olsa yakalanıyor şimdi yalan değil xd
Güzel yazmış adam. Hak verdim. Adını eleştirdiğim için de şu an kendimden utandım@climax,
Aşkım Kapışmak'tan daha başarılı ilişki koçu olur senden.Yine de yukarıda kendisinin kitap tanıtımından bir alıntı yaptım.
Evet, ben de beğendim ayrıca aşkın ömrü konusunda bilimsel bir gerçeği vurgulamış. Yakında kitaplarını da alır okuruz.Güzel yazmış adam. Hak verdim. Adını eleştirdiğim için de şu an kendimden utandım![]()
Ben bu saatten sonra kitap okusam ne olur yazsam ne olurEvet, ben de beğendim ayrıca aşkın ömrü konusunda bilimsel bir gerçeği vurgulamış. Yakında kitaplarını da alır okuruz.![]()
Kızına koçluk yapacaksın yeri geldiğinde.Ben bu saatten sonra kitap okusam ne olur yazsam ne olurromantizm değil romatizma zamanı artık
Üniversite için kızım İstanbul'da kaldı. E benim kocakarı da kızını bırakmadı. Beni de yanlız göndermedilerKızına koçluk yapacaksın yeri geldiğinde.Bol bol yürümeye çalış ve imkan varsa yüzmeye git.
Senin Marmaris işi ne oldu?
Okul bitsin de o zaman yeniden düşünürsünüz. Hepimiz bir bakıma öyle ya da böyle köleyiz.Üniversite için kızım İstanbul'da kaldı. E benim kocakarı da kızını bırakmadı. Beni de yanlız göndermediler
Resmen köleyimhiç bir karar kendimin değil
Yani öyle oluyor heralde sjsjO zaman kadın da yakalanmış oluyor.
Ben de aslanım ama tabi üzerime alınmıyorum djdkdkBarbara Palvin'in bile aldatıldığı dünyada yüksek sesle haykırıyoruz:"Erkekler kapatılsın."
@No Pasaran üzgün atma hiç. Kocası aslan burcuymuş. Hdjhdhd

Kendisinin yazdığı mesajları dikkate almış olsaydık forumca köşeyi dönmüştük : ddd@No Pasaran,
Dediğin doğru anlamında yazdım ancak riskleri iyi hesap ediyordur. Ben ise kriptodan hiç anlamıyorum.
O kadar mı? Bilseydim ben de takip ederdim.Kendisinin yazdığı mesajları dikkate almış olsaydık forumca köşeyi dönmüştük : ddd
Menajerlik şirketinden kaynaklı olduğunu ifade etmiş ve belki de hiç ilgisi yoktur.Aşkım dolandırmak a bak sen. Dolandırırken nasıl yakalanılmazı yazsaymış kendisi açısından özellikle, bilemedim şimdi.