Aldatırken Nasıl Yakalanılmaz?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Güzel yazmış adam. Hak verdim. Adını eleştirdiğim için de şu an kendimden utandım :)
Evet, ben de beğendim ayrıca aşkın ömrü konusunda bilimsel bir gerçeği vurgulamış. Yakında kitaplarını da alır okuruz.:)

Ben bu saatten sonra kitap okusam ne olur yazsam ne olur :D romantizm değil romatizma zamanı artık
Kızına koçluk yapacaksın yeri geldiğinde.:) Bol bol yürümeye çalış ve imkan varsa yüzmeye git.

Senin Marmaris işi ne oldu?

Kızına koçluk yapacaksın yeri geldiğinde.:) Bol bol yürümeye çalış ve imkan varsa yüzmeye git.

Senin Marmaris işi ne oldu?
Üniversite için kızım İstanbul'da kaldı. E benim kocakarı da kızını bırakmadı. Beni de yanlız göndermediler :D

Resmen köleyim :) hiç bir karar kendimin değil

Üniversite için kızım İstanbul'da kaldı. E benim kocakarı da kızını bırakmadı. Beni de yanlız göndermediler :D

Resmen köleyim :) hiç bir karar kendimin değil
Okul bitsin de o zaman yeniden düşünürsünüz. Hepimiz bir bakıma öyle ya da böyle köleyiz.:)

Aldatmazsanız yakalanmazsınız...

Barbara Palvin'in bile aldatıldığı dünyada yüksek sesle haykırıyoruz:"Erkekler kapatılsın."

@No Pasaran üzgün atma hiç. Kocası aslan burcuymuş. Hdjhdhd

@No Pasaran,

Dediğin doğru anlamında yazdım ancak riskleri iyi hesap ediyordur. Ben ise kriptodan hiç anlamıyorum.

Barbara Palvin'in bile aldatıldığı dünyada yüksek sesle haykırıyoruz:"Erkekler kapatılsın."

@No Pasaran üzgün atma hiç. Kocası aslan burcuymuş. Hdjhdhd
Ben de aslanım ama tabi üzerime alınmıyorum djdkdk
Haberi sen yazmadan 1 saat önce filan önce görmüştüm. Şaşırdım. Sonra aklıma malum tivit geldi… Evet Barbara Palvin olsan bile…
IMG_5430.jpeg

Aşkım dolandırmak a bak sen. Dolandırırken nasıl yakalanılmazı yazsaymış kendisi açısından özellikle, bilemedim şimdi.

Rihanna, Adriana Lima, Barbara Palvin... Bunların aldatıldığı dünyada bize acımazlar Hatçeeeeeleeeerrr...
Gelin Hatçeler sarılalım... fjkdkd

Geri