Aldatılsanız affeder miydiniz?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Ben tüm hayatıma giren insanlara hep bir gün böyle bir şey hissettiklerinde düşünmeden hislerinin peşinden gidebileceklerini ilişki başlarında hep söyledim. Ama buna rağmen, böyle şeye alışık olmadıkları için aldatanlar oldu elbette. Çünkü bu kontrol edilemeyecek bir duygu. Hiçbirine kırgın ya da kızgın değilim. Ama affetmekten kasıt, ilişkiye devam etmekse öyle bir şey yapmadım. Tüm eski sevgililerimle arkadaşlığım devam eder, ama kesinlikle tekrardan birlikte olamam.

Aldatıldığını bilerek yaşayan, bunu kabullenen, kabullenmek zorunda kalan milyonlar var, neyse ki burası katileli bir forum ve burada böyle şeyi kabul edecek kimse olmaz.
Ortam müthiş, ama kafamız nasıl güzel.

Affetmek? Mesele affetmek mi cidden..güven kalmaz. Güvenin kalmadığı ilişkide saygı olmaz e o da olmayınca vur tekmeyi gitsin jsjs

Aldatıldığını bilip de kabulleniyorsa mutlaka ortada çocuk ya da maddiyat gibi bir bağımlılık ve mecburiyet vardır veyahut kendisi de aldatıyordur.

Defalarca anlattigim bir olay. Benim affedici tarafim zayif. Hatta bu tur konularda cok zalim. Hatta cok serefsiz bir ruh haline burunebiliyorum. Elimde degil asla. İcimin sogumasi gerekir. Karsiligini alir fazlasiyla. Ben karsimdaki insana zarar veririm. Zarar vermek icin elimden geleni yaparim. İcimdeki hayvani durduramam.

affetmek nasıl bir şey mesela ? bir insana ömrünüz boyunca kin tutamazsınız zaten.
içiniz bir süre sonra soğumaya başlar.
aldatıldığınızda yolları ayırırsınız ve olay sizin için kapanır. aldatıldıktan sonra yapacağınız hiçbir eylem yaşananın sonuçlarını değiştirmeyecek çünkü.
böyle bir olayda yollarımı ayırıyorum ve o konu benim için orada kapanıyor, tepki vermek lüzumsuz

Ama büyük konuşmamak lazım affetmem dersin sonra affedersin..

Cem Adrian şarkısı bu konuya özet aslında ve insan karşı taraftan nefret edemese bile ölümüne soğuyor, uzaklaşıyor ve bir daha yan yana gelmek istemiyor.

affetmek nasıl bir şey mesela ? bir insana ömrünüz boyunca kin tutamazsınız zaten.
içiniz bir süre sonra soğumaya başlar.
aldatıldığınızda yolları ayırırsınız ve olay sizin için kapanır. aldatıldıktan sonra yapacağınız hiçbir eylem yaşananın sonuçlarını değiştirmeyecek çünkü.
böyle bir olayda yollarımı ayırıyorum ve o konu benim için orada kapanıyor, tepki vermek lüzumsuz
Degistirmeyecek sonucu kesinlikle. Ama kisiden kisiye degisiyor. Mesaji alintilama sebebim empati kurup hazimsizlik yasamam. Hayir ben o kisiye bir seyler yapmam lazim, zarar vermem lazim. Cani yanmasi gerekir. Bunun adina her yol mubah benim icin. 10 yil gecsin icim sogumaz, 10. yil ona zarar vermek icin bir seyler yapma geregi duyarim. Ki o kadar uzun surmez. İcim sogudugu an sover, yollari o zaman ayiririm.

Şarkı olarak seviyoruz affettimi

Geri