Aldatıldığınızı Hissediyorsanız Ne Yapmalısınız

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tepki vermede aceleci olmayın
Duygularınız bakış açınızın netliğini bozacaktır. Nasıl tepki vereceğinizi bilmezsiniz ve partneriniz özür dileyip başka bir şans için size yalvarabilir. Ama acele etmeyin. Kendinize zaman tanıyın. Partnerinize bunun beklenmedik bir durum olduğunu, şu anda net bir şekilde düşünmekte zorluk çektiğinizi ve karar vermeden önce yalnız kalmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Ona bir şans vermeli miyim?
Eğer partneriniz sizi aldatırsa, en azından, acele etmeden ve düşünmeden ona hemen ikinci bir şans vermeyin. Bu konuda iyice düşünün çünkü çoğu zaman insanlar, partnerlerine aynı durumu yaşatabilmek ya da hatalarını her fırsatta onların yüzlerine vurabilmek için bu ikinci şansı verir. Partnerinize ikinci bir şans verme kararı alırsanız eğer, farkında olmanız gereken bir şey ise bu noktada terapinin kaçınılmaz olmasıdır. Her ne kadar onu affedebileceğinizi ve bu konuda kin tutmayacağınızı düşünseniz bile, kendinize yalan söylüyor olabilirsiniz.
Arada sırada değerlerinizi gözden geçirmeniz gerekir. Aldatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Hala yıllar öncesinde olduğu gibi mi düşünüyorsunuz yoksa bir şeyler değişti mi? Tüm bunları gözden geçirmek ve buna göre hareket etmek daha iyi bir fikir olabilir.
Eğer sadakatsizlik sizin için hala kabul edilemez bir durum ise onu bağışlamak, hasar, tartışma ve asla bitmeyen bir güvensizlikle dolu bir ilişkiyle sonuçlanacaktır. Bu noktada, her şeyi bir anda tamamen sonlandırmak ve arkaya bakmamak daha iyi olabilir.
Sadece çocuklar yüzünden birlikte kalmayın
Bu durum sadece ayrılma kararından kaçınmanın bir yoludur. Çünkü çocuklar her zaman, birlikte yaşamaya devam eden fakat sürekli tartışan ebeveynleri değil, ayrı olsalar da mutlu olmayı başarabilen bireyleri tercih eder. Mutsuz ebeveynlerin çocukları birer yetişkin olduklarında sahip oldukları problemler çok ciddi boyutlarda olabilir.
Eğer partneriniz sizi aldatırsa, yapılacak ilk şey kendinize zaman tanımak, geri adım atmak ve duruma öyle bakmaktır. Bu noktadan sonra değerlerinizi gözden geçirebilir ve sonuç olarak hakkında iyice düşünülmüş bir karar verebilirsiniz.
alıntı

Sadakatsizlik kabul edilemez bir durum. Bağışlamak, tekrar güvensizlik yaşayıp saçma sapan tartişmalara girmek istemem.
İlişkiyi sonlandirip arkaya bakmamak mantıklı olandır diye düşünüyorum.

söyleceğim şu olur ilişkiyi bitirip yoluma bakmak. ama yapacağım bağırıp çağırıp kırıp döküp defolup gitmek :3:

Ya bayanlar bu konuya dahil olmam ne kadar normaldir bilemiyorum haklısınız anormal bir durum ama şunu belirtmek istiyorum lütfen Bir erkek sizi aldatıyorsa Eğer aldattığı kişi bir erkek ise her türlü hakareti her türlü laneti hak ediyor demektir yaşaması bile onun için bir lütuftur ancak bir erkek sevgilisini veya eşini Yani bir bayanı başka bir bayan ile aldatıyorsa aradığı mutluluk veya haz konularını beraber olduğu kişiden alamadığı içindir Pekala soruyorum Bugün hiç bir bayana zorla bir şey yaptıramazsın aynı şekilde bir erkeğe de her halükarda erkek suçudur mantığı var ya bir kere de düşünün ya bizim neyimiz hatalı Nerede hata yapıyoruz bu adam niye mutsuz bir kere Bunu sorun daha sonra ne derseniz deyin eyvallah

Hissedilen boşa değildir bu yüzden hissedildiği yerde bitirmek verilecek en doğru karar.

Hissedilen boşa değildir bu yüzden hissedildiği yerde bitirmek verilecek en doğru karar.

Öyle şey mi olur ya? Bunu hissetmenin bir ton sebebi olabilir. Bunu hissetmenin en temel sebebi kendi özgüven eksikliğin bile olabilir. Hissiyata göre karar vermek çok yanlış.

Sadece hissetmekle olmaz.

belki biri dürtmüştür
panik yapmayın
dürten
dürttüğüne
dürttüğünü
söyleyin

Bir erkek sizi aldatıyorsa Eğer aldattığı kişi bir erkek ise her türlü hakareti her türlü laneti hak ediyor demektir yaşaması bile onun için bir lütuftur ancak bir erkek sevgilisini veya eşini Yani bir bayanı başka bir bayan ile aldatıyorsa aradığı mutluluk veya haz konularını beraber olduğu kişiden alamadığı içindir

Kamil tam olarak doğru mu anladım?
Bir erkek bizi bir başka erkekle mi aldatıyorsa?
[ARGO]gay[/ARGO] olmasın o

İnsan hislerine göre varsayımlar, teoriler üretebilir gayet normal fakat bunu bir sonuca çıkarmak mantıklı değil zehirlidir.

Baslik hisederseniz diye soruyor
Icerikte aldatmis bile.s

Hisedersem arastiririm.

Hissediyorsam öyledir, şansa sorgulamaya cevaplar almaya gerek yok.
Bırakırım mutlu olsunlar.
Hayatta en iyi yapabildiğim şeylerden biridir yok saymak.

Gözlerimle görmediğim sürece umrumda olmaz , gördüğümde de;
- Kolay gelsin der çeker giderim , yani işleri bu raddeye getirmissek zaten sorun varmış demektir konuşsan ne olucak olay libido doğrultusunda cerayan ettiyse başkası ile.
Bazı şeyleri başkası ile tatmin etmeyi seçmisse neden onun için üzüliyim ki ? nasıl f*ckbuddy siniz olum siz yakalanıcaksanız neden bu haltı yiyorsunuz derim. Kafa basmıyor mu hiç ?

yere yatıp cenin pozisyonu alın
hayat ucgenı hayat kurtarır

Öyle şey mi olur ya? Bunu hissetmenin bir ton sebebi olabilir. Bunu hissetmenin en temel sebebi kendi özgüven eksikliğin bile olabilir. Hissiyata göre karar vermek çok yanlış.
Ben kendimden yola çıkarak kişisel cevabımı verdim.
Hiç bir kadın durduk yere aldatılma hissine kapilmaz ve bu erkek içinde aynıdır.
Hissedersin anlarsın defalarca kendine yapmaz dersin herkes yapar o yapmaz ama sonuç hissedilendir.
Bir kere yapmaz dedim, kendime güvenmedim haklıydım.
Bir daha aynı yanlışı yapmam hissediyorsan gerçektir kendini kandırmak boşuna olur.

Oturup rakı içmeliyizdir.

erdogan_hep_aldatildik_h15615_db02f.png

Hissetmek yıpratır.

eğer aldattıyorsa adam gibi söylesin sjsjgxd yüzüne tüküreyim.

Ben kendimden yola çıkarak kişisel cevabımı verdim.
Hiç bir kadın durduk yere aldatılma hissine kapilmaz ve bu erkek içinde aynıdır.
Hissedersin anlarsın defalarca kendine yapmaz dersin herkes yapar o yapmaz ama sonuç hissedilendir.
Bir kere yapmaz dedim, kendime güvenmedim haklıydım.
Bir daha aynı yanlışı yapmam hissediyorsan gerçektir kendini kandırmak boşuna olur.

Evet bosa hissedilmez. Bu hissin bir cok zaman kaynagi ozguven yetersizligidir, karsidakine guven degil, kendine guvenle alakali bir problem.

Geri