Aldatıldığını farkettiğinde ne yaparsın?

P
  • Kullanıcı pan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Hemen ayrılırım dersiniz şimdi! Aslında ayrılık kesinleşir büyük ihtimalle çoğu için ama bir kaçı belki de bir şans daha verebilir. Hem alıştığınızı kaybedeceksiniz ve hem de aldatılmanın verdiği o iğrenç duyguyu tadacaksınız. Muhtemelen başınıza gelemediği için herkes bunu yaparım, asarım, keserim diyecektir. Başlık belki de böyle olmalıydı; aldatıldığında ne yaptın?

Küçük bir his ile başladı her şey.. Sadece içime doğdu, elimde hiçbir kanıt yoktu. Araştırdım, didik didik ettim her şeyini.. Takip ettim, gözlemledim, her hareketi, her mimiği anlam kazanmaya başladı. Bir süre devam etti bu, sabırla bekledim, tüm somut delilleri topladım. Kesinleşince aldattığı, ... Gerisi de bana kalsın.:)

Şükür ederim malın bozuk olduğunu eve götürmeden anladığım için.

Bütün ilişkilerimde aldatıldığım için alışkanlık yaptı,pek şaşırmıyorum artık.

Bir şans daha verdim ama eşek yine esektir diye boşuna demiyorum hala bir cacık olamamış halde. .

Aldatıldıysam eğer haberim olmamış,ruhum duymamış.
Aldatıldığımı öğrenirsem eğer,hiçbir şey yapmam sadece ilişkimi sonlandırırım. Saygısı kalmamış insanlarla muhattap olmamaya özen gösteriyorum ben.

Yaşamadan yorum yapması zor bi konu.Allah yaşatmasın.Ama yaşarsam da bir şey yapmam onu kendiyle baş başa bırakırım.O kendi pişmanlığını yaşasın.Büyük konuşma gibi olmasın ama şans vermeyi bırak onun yüzüne bakmam bir mesaj atmam.Sadakat yoksa hiç birşey olmasın.

Aldatıldığımı fark etmemiş numarası yapıp ben onu gözünün önünde aldatırım. Vur kaç taktiği.

Bir şey diyemiyor insan, ben söyleyeyim.

Yakınlarda böyle birşey yaşadım , o an hiçbirşey yapamadım ardından mesajlar attım şuan mahkemeyi bekliyorum hakaret davasından.Bu olay daha farklı bir mahkemede de sonuçlanabilirdi bakalım görelim sonuçları... Allah kimseye yaşatmasın derim

Hiçbir b.k yapamıyorsunuz.
Lanet etmekten başka her gün her saat her gece lanet ediyorsunuz.
Düşünüp duruyorsunuz,düşündükçe daha da lanet ediyorsunuz.
Ha şöyle arsızlar da var,aldattığını bile itiraf edemeyip yüzsüzce konuşabilenler de.
Tecrübeyle sabittir.Birşey yapsan bile atı alan üsküdar'ı geçmiş oluyor.

Öfkemi kontrol etmeye çalışırım.Zorda olsa ne hali varsa görsün derim.Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler.Şiddetin yada bağırıp çağırmanın kimseye faydası yok.

Geri