Aldatıldığını farkettiğinde ne yaparsın?

P
  • Kullanıcı pan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Birşey söyleyemiyor insan :)
Benden uzak Allaha yakın.

Her insan, ikinci bir şansı hak eder.

İncinmiş duygularımdan ötürü susarım öncelikle. Sonra da yüzüne vurarım hatalarını ,ayrılırım. Ben mi kaybettim sanki artize bak.

Önce yıkılırız sonra toparlanırız.

öfkeden kudururum sakinleşirim sonra . karşıdakine açıklama bile yapmadan ayrılırım

1.si hatayı kendim de aramam ben mükemmel oldugumu düşünüyorum hiç bi ilişkimde sevmesemde kimse benden ayrılamadı kopamadı benimde bırakmak istemediğim oldu ama ben çabuk sıkılan tezcanlı biriym güvensiz değil ama tezcanlı diyebiliriz.Velhasıl diyelim başıma geldi ?

bak hacı cinlerim tepeme cıktı hayal etmesi bile güç ben silah hastası adamım trabzonluyum bi kere belinde silah olmayana adam gözüyle bakmazlar mermiyle anlaşırız selam veririz biz 2 kurşun sıkar işi bitiririm paşa gibi yatarım benim dayımın cocukları mermiye kafa atıyo kafaaa =)) birazda makara katalım cok ciddi oldu böle hehe

Çirkinle çirkinleşmeye gerek yok herkes kendi yoluna devam.

Hicbisi yapmam, kisiyi kendi karaktersizligi ile basbasa birakirim.

Anasindan emdigi sutu burnundan getiririm

yürürüm. ben ne zaman kötü bir şey yaşasam yürürüm. kilometrelerce derin, kilometrelerce uzun.

ben insanların karaktersizliklerini yüzlerine vurmaktan keyif alıyorum galiba.... kanıtlarla gözünün önüne sererim. sereyim ki bir de pişkince inkar edemesin. hayjbjbj bak sinirlendim şimdi gözlerini oymaya gidiyorum.... (gidecek birini bulamadı)
ikinci bir şans hakedildiğini düşünmüyorum ama büyük konuşmamak lazım tabii. umarım böyle şeyler yaşamayız deyip iyi temennilerde bulunmak isterim. :>>

Geri