Aldatıldığından şüphe eden insan ne yapmalıdır?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Aldatıldığından şüphelenen sevgili / eş ne yapmalıdır?

Bu derdi en yakın arkadaşı yada dostuyla paylaşmalıdır kısa zamanda olaya çözüm bulmalıdır

Herşey güzel giderken o kenafir gözlerini yarım kalmış meyve suyu kutusuna odaklayıp "Ya beni aldatıyorsa?" diyorsa bi' doktora gitsin.

Ha şüphelendiği şeylerle karşı karşıya kaldı,aklından geçen her şeyi yanlış anlaşılmaktan korkmaksızın sevgilisiyle paylaşmalı.
Biraz tanıyorsa zaten sevdiğini hâl hareket,nefes alış veriş süreleri,konuşma durağanlığından bi' naneler yediğini anlar.

Son olarak "ben olsam" bu şüphe varsa ben olmazdım.
Kurtcuk,sadece aklı değil ",saygınlığı huzuru da yeme komplikelerine girecektir.

Son olarak "ben olsam" bu şüphe varsa ben olmazdım.
Kurtcuk,sadece aklı değil ",saygınlığı huzuru da yeme komplikelerine girecektir.[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Düşüncem bu..
Zehirlenir bir ilişki aldatılmayla..
Şahsi kanaatim aldatıldığını düşünüyosa biri konuyu bile açmadan çekip gitmeli.

Sebepsiz yere şüpheleniyorsa bir insan hastadır zaten.Şüphe uyandıracak durumlar söz konusu ise doğru olup olmadığını bir şekilde öğrenmeli ve ayrılmalıdır.

Tel nu sürekli sessizdeyse, O'nu aradığında uzun süre meşgul tonu veriyor başkasıyla konuşor ve sana açıklama yapmayıp geçiştiriyorsa, daha az sevişiyorsanız ve uzaklaştığını hissediyorsan aldatıyor olabilir.

Hiç kimse ben de dahil aldattığını yakalanmadığı sürece itiraf etmez. Fark ettirmeden öğrenmenin yoluna bakmak lazım.. Sorayım da anlatsın hikaye bunlar

Biraz araştırmak lazım baktın ki aldatıyor hayatından çıkarıp kurtulacaksın

Bu şüpheyle yaşanmaz.
Doğruluğunu araştırıp öğrenmeli ona göre gerekeni yapmalıdır.

öyle bir şüphe varsa yürümez zaten bir süre sonra biter.

bi kere suphe varsa bisey vardir demektir.
guzelce arastir diyecemde bunlarda oyle ogrenilmiyor ki, Allah yasatmasin ya paranoyak eder bu seyleri insani :D

İyi bir uzmana görünmeniz yararlı olabilir.
Belki bilmediğiniz psikiyatrik bir rahatsızlığınızdan dolayı sanrılar üretiyorsunuzdur. Hasta olmasanız bile size nokta atışı tavsiyelerde bulunabilir.

Durduk yere şüphe oluştuysa kişi de sorun olabilir.Fakat karşısındakinin bazı kusurlarından dolayı bu şüphe oluştuysa zaten bir şekilde ortaya çıkacaktır.Şüphelerimin genelde çoğu doğru çıkıyor :T:
Hiçbirşey söylememek en güzeli çünkü mutlaka inkar başlayacaktır..

Şüpheyi kendi yarattıysa içinde zaten sağlıklı değildir o insan.
Ha ola ki karşısındaki bu şüpheleri yaratıyor, onu bu düşüncelere itiyor, güven sarsılıyor, eski ilişki, eski münasebet aralarında kalmıyor..
Terk et, çözümü yok yani.
Aldatanından hayır mı var?
Bak yeni yasa saçmalıklarla aldatmaya okey diyor, yakma kendini.

Geri