Aldatan Sevgiliyi Affetmek

Konu sahibi son olarak 3313 gün önce görüldü
Aldatılmaya doyamamaktır, kişinin gururunu ayaklar altına alması gibi bişey.

Bedeli ağır olur.

Bence insan affetmiyor. Unutmuyor da. Ve bence hazmetmiyor da. Sadece sineye çekiyor olabilir. Yola devam etmek için gururundan ve kalbinin kırılmasından daha önemli şeyler bulmuş olabilir. Çocukları için yola devam edenler var misal. Ha bu ne kadar doğru bilemiyorum. Başa gelmeden bilinmez. Affedilmez gibi geliyor-affedemem gibi geliyor- yine de başka başka hayatlar var. Başka başka durumlar var.

Bir diğeri ise, aldatan tarafın gerçekten pişman oluşundan kaynaklanır. Aldatılan kişi, Belki de, yola devam etmeye değer diye düşünür. Peki niye aldatmıştır? Orası muamma.
Karışık mevzular vesselam.

Asırı sevgi, gözlerin kör olmasıda denilebilir ..

o haltı yemişse affedilmez
lakin dikkat etmek gerek
yanlış anlaşılma iftira durumları olabilir

Buraya beylik laflar etmeyeceğim.
Aldatılan insan olmak çok zor , hani bu senaryonun en kötüsünü yaşamış biri olarak sizi aldatan insanı affetmek diye bir şey yok malesef.Birincisi ve en önemlisi o insan için artık tek seçenek değilsiniz,sizden başka bir insan dokunuyor o insana , yani siz o kadına / erkege dokunurken , başka bir insanın parmak izleriyle karşılaşma riskini de göze alıyorsunuz onu affederek.Başka birine sevgi sözcükleri söylediğini , aşık oldugunu , aşk mesajları yazdıgını falan biliyorsunuz ve affettiğiniz de size yine aşık oldugunu söyleyecegını dusunuyorsunuz gıbı gelıyor ama arada ki o guven hiç olmuyor.Ben bana sorulan soruya kesın yanıt vermıstım. " Bir daha dokunmam sana"

düşmanlık besliyor musunuz "tabiki hayır" Allahından bulsun diyip geçiyorsunuz falan öyle yanı

Affetmeyen guclu insan aldatilmaz. Bir kez affedince ilk firsatta yeniden aldatir.

Bir erkek kaybetme korkusundan panikler korku ve vicdan azabiyla pismanlik yasar ama o da gecicidir.

Kabullenmeyin. Cunku devami gelir.

En büyük aptallıklardan biridir ki aldatan sevgilinin uğruna aldattığı erkekte kendisi için sevgilisini aldatan bir kızla halen birlikte ise gavattır. :)

Benim defterimden okunabilir değildir.

Geri