Aldatan kadına ne yapmalı?

Konu sahibi son olarak 795 gün önce görüldü
Ohhh,cok seviyorum böyle dualizm yaratan konulari.

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Her şeyin affı olabilir, lakin aldatmalara o kadar toleranslı değilim.

Bu kadın düşmanlığı nedir ? Aldatan kadına değil aldatan kadın/erkeğe ne yapmalı!!!
Aldatmak ne sevmiyorsan git sende kardeşim kahpelik zorla mı

Aldatan insanın kadını, erkeği yok. Bence hiçbir şey yapmadan sessizce yola devam edilmeli.

Napalim sizce ?

Güzel sevin aldatmasın, hanzolar sizi sizi :)

Bir insana verebilecek en büyük ceza hayatından çıkmaktır.
Zaten hayatından çıkarmak istemeyip aynı zamanda karaktersiz olduğu için aldatıyor.
Siz yok olup bunu aşarsanız kendinize yaptığınız en güzel jest olur.

Biri klitorisi dağlanmali yazsa kıyamet kopar.
Diğer konuda türlü pipi fantezileri dönebilir tabii sıkıntı yok.
Yorumlara bak yok kınıyorum yok kadını erkeği yok

agzina aci biber surmeli

Bu kadın düşmanlığı nedir ? Aldatan kadına değil aldatan kadın/erkeğe ne yapmalı!!!
Aldatmak ne sevmiyorsan git sende kardeşim kahpelik zorla mı
Aldatan erkeğe ne yapmalı konusu da açılmış. Eşitlik .yeni yeni üyeler alıyorsunuz alisana kadar dünyanın lafını yiyoruz . Birisi yine erkekler şunu yaparsa ne yapmalı konusu açarsa kadınlar yaparsa ne yapmalı açarım. Erkeklere vurunca çok komik .kadınlara gelince kadın düşmanı.

Son düzenleme:
Eski üyelerde fikir hürriyeti zayıftı. Yeni gelenlerde de zayıf. Hemen bir saldırı baskı sansür . Bi de akp ye baskıcı diktatör derler . Farklı düşünene hemen saldırı yaftalama

Aldatan erkeğe ne yapmalı konusu da açılmış. Eşitlik .yeni yeni üyeler alıyorsunuz alisana kadar dünyanın lafını yiyoruz . Birisi yine erkekler şunu yaparsa ne yapmalı konusu açarsa kadınlar yaparsa ne yapmalı açarım. Erkeklere vurunca çok komik .kadınlara gelince kadın düşmanı.
1. Burası forum herkes gelir gider,
2. Ben bu tür konuları komik bulmuyorum.
3. Erkek yada kadın diye konu başlığı açmak yerine kadın/erkek yapılabilir.
4 laf dediğimi de sanmıyorum ortaya konuşarak genelleme yaptım.
5 yorumlara açık değilseniz konu acmamanızı tavsiye ederim, aksi halde canınız sıkılabilir böyle.

Cemal Safi'nin Rücu isimli şiirinin ilk kıtasından alıntı;

Sen benim gözümde bir rivayettin
İlk değil alçağı yüksek görüşüm
Sanma ki sen bana ihanet ettin

O senin aslına rücu edişin

Geri