Aldatan Kadar Aldatılan da Suçlu Sayılmaz mı?

Konu sahibi son olarak 3027 gün önce görüldü
Tekrardan yine söylüyorum; Eğer bir erkek bir kadını başka bir kadın ile aldatıyor ise bu neyi gösterir? Tabii ki bir kadının başka bir kadına kazık attığını.! O zaman söylüyorum bakın, ne zaman kadınlar birbirine kazık atmayı bıraktı o zaman aldatma diye bir şey olmaz. özenle duyurulur.. İnce İnce Yasemince her mevzuya dokunduk tam yerine rast geldi manzara koyduk. Hahaha hadi eyvallah...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Tekrardan yine söylüyorum; Eğer bir erkek bir kadını başka bir kadın ile aldatıyor ise bu neyi gösterir? Tabii ki bir kadının başka bir kadına kazık attığını.! O zaman söylüyorum bakın, ne zaman kadınlar birbirine kazık atmayı bıraktı o zaman aldatma diye bir şey olmaz. özenle duyurulur.. İnce İnce Yasemince her mevzuya dokunduk tam yerine rast geldi manzara koyduk. Hahaha hadi eyvallah...
O işler öyle olmuyor.
Aldatılan kadın saf oluyor ve güveniyor.
Aldatan anahtar deliği bile olsa seçmiyor.
Ama er veya geç, en akılllı olan bile yakalanıyor.
Bazen de o kadar da önemli olmuyor. Çünkü Kadın zaten biliyor.
Bir arkadaşım her aldattığında pahalı bir hediye alıverdiğini söylemişti.
Ve çıkardı gösterdi pahalı dediği hediyeyi.
İncecik bir zincir.
Neyse, benim doğum günü hediyem de incecik bir zincir di. Param o kadarına yetti.

O işler öyle olmuyor.
Aldatılan kadın saf oluyor ve güveniyor.
Aldatan anahtar deliği bile olsa seçmiyor.
Ama er veya geç, en akılllı olan bile yakalanıyor.
Bazen de o kadar da önemli olmuyor. Çünkü Kadın zaten biliyor.
Bir arkadaşım her aldattığında pahalı bir hediye alıverdiğini söylemişti.
Ve çıkardı gösterdi pahalı dediği hediyeyi.
İncecik bir zincir.
Neyse, benim doğum günü hediyem de incecik bir zincir di. Param o kadarına yetti.
Eeee? Mevzuyu anlamadım. Kardeşim aldatılan kadın, aldatan yani başkasının sevgilisine-kocasına aldatmak için tercihim gözüyle bakan da kadın. Kullanılan aparat, bankamatik, hesapmatik olan erkek. Tekrar sorayım Eeee? Ya birbirine kazık atan kadınlar yüzünden biz Niye kötü oluyoruz ya? Gelsin onlar bize kendini affettirsin bizim sorunumuz mu.? Bu kadar değersizleşmeye gerek yok...

İyi de erkekler de bu kadar iradesi zayıf olmasın ve başka bir kadının tuzağına düşmesin. Aldatma eylemini kendine yakıştıran erkekler var hatta bununla övünüyorlar. @kamil0920

Aldatılan kişinin suçlanması ise tamamen aldatan kişilerin kendini aklama çabasıdır çünkü eylemin çirkinliğinin farkındalar.

İyi de erkekler de bu kadar iradesi zayıf olmasın ve başka bir kadının tuzağına düşmesin. Aldatma eylemini kendine yakıştıran erkekler var hatta bununla övünüyorlar. @kamil0920

Aldatılan kişinin suçlanması ise tamamen aldatan kişilerin kendini aklama çabasıdır çünkü eylemin çirkinliğinin farkındalar.
Yani irade zayıflığını kullanmalarını mazur göreceğiz dimi hmmm ok. Peki kullandıkları birine sanki tüm suç ondaymış gibi davrananlara, adeta ben masum-masum bankta oturuyordum, bu adam durduk yere bana saldırdı demek ne kadar kabul edilebilir?

Ben artık şunun kabullenilmesini istiyorum sadece; ben partnerimle istediğim mutluluk-heyecan-fanteziyi bulamadım ve arayıştaydım. Etrafımızda da cinselliğin-birlikteliğin hep ayıp, bundan dolayı da gizli olmasına inanmış bir kitle olduğu için beğendiğimiz karşı cinsten birisini ikna etmek de zorlanmıyoruz... diyebilme cesaretini kabul etmeleri gerek böyle davranan kadınların. Zamanımız da kimse evliya veya enbiya değil!

Hata ise, evet hata iki tarfalı. Önemli olan hatanın önüne geçmek için çiftlerin sosyal ortamlardan çok birbirlerinin duygu ve görüşlerine önem vermesinden geçer. Empati ve sorgulama şart.

Bir arabanın yoldan çıkması yol-sürat ve sürüş unsurlarından kaynaklanır. Yolda engel yada tehlike varsa ya yavaşlayacak ona göre sürecektir yada songaz sürüp bende suç yok, suç bunu buraya koyanlarda veya dökenlerde diyeceksin. Yol kazalarının ٪80i sürücü kusuru unutma!

33 yaşıma geldim ve şunu öğrendim;

İnsanoğlu **Spam/Adversiting** bir varlık. Bu ayıp kaçtıysa merdbaz diyeyim.

Erkeği ayrı **Spam/Adversiting**, kadını ayrı **Spam/Adversiting**.

Net.

Mesela sisteminiz merdbaz ne demek bilmiyor ve bunu sansürlemiyor. Çünkü bilmeyen geri zekalı heriflersiniz.

Ben onu bunu bilmem başkaları adına konuşmam kendi adıma ise bu konuda şunu söylemek isterim ki ; bende herşeyin karşılığı birebir verilir.
Oturup ağlamam hakkını veririm. Dramatik insanları da sevmiyorum

Bir arabanın yoldan çıkması yol-sürat ve sürüş unsurlarından kaynaklanır. Yolda engel yada tehlike varsa ya yavaşlayacak ona göre sürecektir yada songaz sürüp bende suç yok, suç bunu buraya koyanlarda veya dökenlerde diyeceksin. Yol kazalarının ٪80i sürücü kusuru unutma!

Kadın ne kadar suçlu ise erkek de o kadar suçlu yani bu işler tek taraflı olmuyor özetle.:)

Aldatmanın kesinlikle haklı bir gerekçesi olamaz…!!!Şunu da belirtmek isterim ki ilişkide sorunlar iki kişiye ait olabilir ama aldatma kararı tek kişiye aittir ve aldatma o sorunlara verilen sağlıklı bir tepki kesinlikle değildir…

aldatan yok
aldatılan çok
ilgünç

Düşünce yapısı o kadar yanlış ki ilk cümlesinden sonrasını okumadım bile

bu aldatanın problemi suç ya da her ne ise
aldatılan naaapsın, bir de onu mu üstlensin, olduuuu

Aldatanların en çok söylediği şey bu zaten. Senin yüzünden aldattım ben. Hadi ordan. İlişki bittiğinde senin yüzünden boşandık, ayrıldık falan dersin tamam da gizli gizli başkalarıyla fingirdemendeki benim rolüm ne olabilir. Hata yaptım özür dilerim demek yerine günah keçisi bulmak daha kolay tabi.

Geri