Sanem
Platin Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi kere "saçmalama o benim arkadaşım" ve "hem o öyle biri değil ki" kalıpları kadın icadıdır, erkeklere yamamaya çalışmayın... zamanında anlattık bunları ama konular silinmiş jkdfj. erkek çoğu zaman kendisi bi hamle yapmadıkça o arkadaşıyla arkadaş kalmaya devam edeceğini bilir, çünkü ilişkilerde hamle erkeğin görevidir, o yüzden de "saçmalama arkadaş işte" der geçer. kadınlarsa o yanındaki "sadece arkadaşım" dediği tiplerin hamle için uygun zaman kollayan ve azıcık yüz bulsa hemen üstüne atlayacak tıynette biri olduğunu asla kabullenmez. istisnalar kaideyi bozmaz, genelleme yapılarak konuşulmuştur, teşekkürler...Valla bana boyle bi degisik his geliyor. Eger tanidigim bir kadinsa, ne zaman bundan guzel enerji almiyorum tuhaf bi his var desem ondan bi bokluk cikiyor afedersiniz. Tabi bunu soyleyince hemen yaa askim o arkadasim diyorlar. Inanmayinnnn.
bi kere "saçmalama o benim arkadaşım" ve "hem o öyle biri değil ki" kalıpları kadın icadıdır, erkeklere yamamaya çalışmayın... zamanında anlattık bunları ama konular silinmiş jkdfj. erkek çoğu zaman kendisi bi hamle yapmadıkça o arkadaşıyla arkadaş kalmaya devam edeceğini bilir, çünkü ilişkilerde hamle erkeğin görevidir, o yüzden de "saçmalama arkadaş işte" der geçer. kadınlarsa o yanındaki "sadece arkadaşım" dediği tiplerin hamle için uygun zaman kollayan ve azıcık yüz bulsa hemen üstüne atlayacak tıynette biri olduğunu asla kabullenmez. istisnalar kaideyi bozmaz, genelleme yapılarak konuşulmuştur, teşekkürler...
şimdi mesela bi deney yapsak, bi erkek, flört vs. olmayan, sahiden arkadaş olarak görüştüğü 5 kadına ciddi bi şekilde onu beğendiğini ve hoşlandığını söylese, "neden olmasın ki?" dese, kaç kadından "evet neden olmasın ki" yanıtını alır? belki bir, hadi adam çok çekici diyelim, iki. peki, senaryoyu tersine çevirsek, bir kadın, arkadaş olarak görüştüğü 5 erkeğe aynı şeyleri söylese, kaç tane olumlu dönüş alır? ben sana söyleyeyim; en az dördünün götü başı oynar kjdfk. tamam devir biraz değişti ve herkes herkese yanlayabilir ama roller o kadar da değişmedi. kabul et.Higg higg tabi kesin kadin icadidir. Buna iliskin genel kural bence hic yok hele ki su donemde. Bence herkes herkese yurur oldugundan arkadaslara dikkat etmekte fayda var.
Aslinda senin suan bahsettigin aldatma temelli degil kadin erkek farki acisindan degerlendiriyorsun.iki tarafinda iliskisi var mi kadin mi bekar erkek mi bekar ne bileyim ben simdi? Her somut olayda farkli yorum yaparim ben. Hem ben genelleme yapmadimki yasadigim bir seyden bahsettim. Hem genelleme yaptin hem de beni genellemene katilmaya zorluyorsun hshsh. Yemem ben bu numaralari…şimdi mesela bi deney yapsak, bi erkek, flört vs. olmayan, sahiden arkadaş olarak görüştüğü 5 kadına ciddi bi şekilde onu beğendiğini ve hoşlandığını söylese, "neden olmasın ki?" dese, kaç kadından "evet neden olmasın ki" yanıtını alır? belki bir, hadi adam çok çekici diyelim, iki. peki, senaryoyu tersine çevirsek, bir kadın, arkadaş olarak görüştüğü 5 erkeğe aynı şeyleri söylese, kaç tane olumlu dönüş alır? ben sana söyleyeyim; en az dördünün götü başı oynar kjdfk. tamam devir biraz değişti ve herkes herkese yanlayabilir ama roller o kadar da değişmedi. kabul et.
bir şey söyleyince hemen "yaa o benim arkadaşım" diyorlar demenden yola çıktım ben... inanmayın yalan söylüyorlar deyip bunu erkeklerin bi numarası gibi lanse ettiğinden yo kadınlar daha çok yapıyor diye araya girmek istedim fkfj. yoksa pek ala iki taraf da yapıyor. fark etmez ki hangisi bekar hangisi değil, kadın böyle bir şey dediğinde yanındaki "arkadaşlarının" totosu kurtlanır işte. bu noktada konu aldatmaktan çıkıp kimin arkadaşlarının daha arkadaş olduğuna giriyor...Aslinda senin suan bahsettigin aldatma temelli degil kadin erkek farki acisindan degerlendiriyorsun.iki tarafinda iliskisi var mi kadin mi bekar erkek mi bekar ne bileyim ben simdi? Her somut olayda farkli yorum yaparim ben. Hem ben genelleme yapmadimki yasadigim bir seyden bahsettim. Hem genelleme yaptin hem de beni genellemene katilmaya zorluyorsun hshsh. Yemem ben bu numaralari…
Yok be ben kendimden yola ciktim. Zaten kadin erkek iliskileri konusunda cok basarili sayilmam. Insanlar serefsiz olmus raskoooo hdjsh.bir şey söyleyince hemen "yaa o benim arkadaşım" diyorlar demenden yola çıktım ben... inanmayın yalan söylüyorlar deyip bunu erkeklerin bi numarası gibi lanse ettiğinden yo kadınlar daha çok yapıyor diye araya girmek istedim fkfj. yoksa pek ala iki taraf da yapıyor. fark etmez ki hangisi bekar hangisi değil, kadın böyle bir şey dediğinde yanındaki "arkadaşlarının" totosu kurtlanır işte. bu noktada konu aldatmaktan çıkıp kimin arkadaşlarının daha arkadaş olduğuna giriyor...