Aldatan erkek/kadın nasıl yakalanır?

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Erkek çok ilgi ve sevgi doludur. Kadını anlayamazsınız.

Erkek çok ilgi ve sevgi doludur. Kadını anlayamazsınız.

bir kadını anlamanın en iyi yolu hamamböcegini takip edeceksin, hani hamamböcegi bir istikamete doğru hızlıca yol alırken, hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen, onu öldürmek için bir tehdit olmamasına rağmen birden bire durur ve başka bir istikamete doğru koşmaya başlar, hah bildin tahayyül ettin kafanda, işte bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir.

bir kadını anlamanın en iyi yolu hamamböcegini takip edeceksin, hani hamamböcegi bir istikamete doğru hızlıca yol alırken, hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen, onu öldürmek için bir tehdit olmamasına rağmen birden bire durur ve başka bir istikamete doğru koşmaya başlar, hah bildin tahayyül ettin kafanda, işte bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir.
Ya çok güldüm lanet gelsin Sjsjsj

Ya çok güldüm lanet gelsin Sjsjsj

e ne yapayım öyle ama şeytanların kanatları yoktur topuklu ayakkabıları vardır. hatta bir söz vardı; kadınsanız aldatıldığınızı hissedersiniz ama erkekseniz geçmis olsun o size haber verir falan gibi bir şeydi ahahah. aldattın mı hiç doğru söyle ?

e ne yapayım öyle ama şeytanların kanatları yoktur topuklu ayakkabıları vardır. hatta bir söz vardı; kadınsanız aldatıldığınızı hissedersiniz ama erkekseniz geçmis olsun o size haber verir falan gibi bir şeydi ahahah. aldattın mı hiç doğru söyle ?
Seni Kadınlarbirliğibaşkanına ilettim o ilgilenecek seninle Sjsjsjsj

Aldatıyorsa yakalamadaki mantık nedir. Vur tekmeyi gitsin.

Dedektif tutun. Dedektif Gadget bu işi halleder.

CkVpy7.jpg

Abi, aldatan erkek de kadin da 1sekilde eleveriyor kendini aslinda.
Siz kondurmadiginiz icin.
Ya da manipule edildiginiz icin ki iliskiyi bitirme gibi 1dusunceniz olmadigindan o durumu es geciyorsunuz.

Ama gelin gorun ki o kisiler neler neler yapiyor...
koseye sIkIstIklarinda kendilerini nasil cikartiyorlar isin icinden, ah...tiksinc durumlar...
Allah'im muhafaza eylesin oyle durumlardan amin.

Kadınların hisleri daha kuvvetli rüyasında bile görebiliyor falan da erkolar için aynı şeyi söyleyemem biraz zor anlamaları

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri