Aldatan erkeği affeden kadın

Konu sahibi son olarak 2839 gün önce görüldü
Kendisini kandıran kadındır,aldatılmayacağını düşünerek affeder ama sonuç yine hüsran olur.

seviyodur, çok seviyodur. üzüleceğini bile bile affediyodur ama işte...

Aldatan affı tadarsa artık bir pas pas kadar değerin kalmaz.Öylesini ilk hamlesinde hayatından kovmalı insan.

En cok bu kadinlara kiziyorum..
Hic mi ozguveniniz yok, hic mi degeriniz yok?

Bir kere aldatıldıysanız bu karşınızdakinin suçudur .
İkinci kez aldatılıyorsanız bu sizin suçunuzdur.

Çok seviyodur başka bir açıklaması olamaz. Mutsuzlugu göze alacak kadar..

Bknz: Türkiyedeki aldatılan kadın profili
Aman çocuğun var affet ayrılsan ne yapacaksın diye yönlendirilirler. Adam evine bakıyor boşver sineye cek diye teselli edilen kadındır

Şey var bir de aldatan kadını affeden erkek
Şunlar birbirini bulsun, böyle bir acizlik olamaz

Bu konuda küçük bir analiz yaptım. Forum arkadaşlarım saygısızlık olarak almasınlar lütfen.

Kadın için aldatmanın konumu önemli. Yani tecih edilen kadın konumunda ise affediyor hatta egosunun okşandığını saklamıyor. Ama vazgeçilen kadın konumundaysa ben bile görünce üzülüyorum.

Aldatma affedilir mi ? Aldatma eğer duygusal ilişki boyutundaysa affetmeniz zaten beklenmiyordur. Eğer sadece cinselik ise ilişki türüne göre bu durum konuşulabilir olmalıdır.

Fakat şunuda unutmamak gerekir, Toplumumuzda erkeğin sevgilisi veya eşi varsa sosyal hayatı, kendi arkadaşlıklarının çoğu aldatma gözüyle görülüyor bu kadar kasmamak gerek diye düşünüyorum.

=tekrar,tekrar,tekrar aldatılmayı göze alan kadın. seven kadın değil, kör olan kadın.

Nasıl saplantılı bir şekilde seviyorsa artık, gözleri kör olmuş resmen...

ben asla ve kattiyen kabul etmem. 7 düvel bi araya gelse ikna edemez. defol gitttt dediimde kaçacak delik arasın

Geri