Aldatan erkege ne yapilmali?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Adalette kimse yüzde yüz suçlu değildir _ suçu hafifletecek şeyler vardır . Hanım kendine bakmiyordur . Güzel koku surunmuyordur . Cilve yapmıyordur .başım ağrıyor olmaz diyordur. Erkeği başka kadınlara gitmesine sebep oluyordur .ya kadın gibi kadın olur yada o kadını kuma olmasına ses çıkarmaz. Yada bir erkekle evlenip hayatını maffetmez. Erkek niye evlenir .cinselliği tatmin etmek. Evini toplayacak yemeğini yapacak ve soyunu devam ettirecek .evlendiği kadın bunları yapmıyorsa ya boşanir yada 2. Bulur yada sabreder

Son düzenleme:
Yaşlanınca da kokuyu cilveyi düşünüyorlar mi acaba skfjsk

10 cevabindan 9'u kufur degil sayin post'u silip ismini soylemeyen yonetici kisi. Fakat bazı konular argo kullanmadan anlatilamiyor. Zaten "postu muhtemelen silerler" yaziyorum.
He bu arada @Nyctophilia nin acmis oldugu hobby meslekler konusunda da argo kelime sarfettim silmek isterseniz. Ama once okuyun sonra silin.

Engelleyin izinizi kaybettirin merak edip durmasın sizi djfjsk

Affetmekle yanyana şiddetle getirilmek istenmeyen bi durum.
Sosyolojik,teolojik tüm öğretilerden sıyrılıp küçük bi örnekle baktığımızda partneriniz farklı bir mekanda biriyle yatıyor. Frekassal ya da maddesel bir kayıp yok,benliğinizden bedeninizden kopup giden bir şey yok. Öğretiler,yaşadığınız toplumun normlari ve zihinsel işleyişiniz ile yıpranma süreciniz şekilleniyor. Cinsellikle bağlantılı her şeye cok şiddetli anlamlar yükleyebiliyoruz. Bu ülkemizin karmasiyla da alakalı.
Ben olsam şahsen affetmem ama aldatilma eylemine affedilmez de demem ki asmaci kesmeci ınsanlarin çoğunluğu aldatilma tecrübesini yaşamamış kişiler oluyor çoğunlukla. Öyle olup aldatildiktan sonra affetmeyi düşünen tanıdıklarım oldu. Hayatta her şey tek bir duygu durumundan ibaret olamıyor ne yazık ki. Gurur da buna dahil. Insanlarin hayatlarının ne şekilde aktığını,aralarında nasıl bir çıkar ilişkisi olduğunu bilemiyoruz.
Velhasıl kişisel doğrumdan siyrildigimda affetmek de affetmemek de olağan bir eylem bu durum için ve hiçimseyi ilgilendirmez. İlgilenenlerin ağzından insanlar sağlıklı kararlar veremeyip suça yönelebiliyor zaten.

Ay ne bilim hiçte bir şey yapılmıyor..napalım kazığamı oturtalım djxndj

agzina aci biber surmeli

zararı kâra çevir.

kafasını kestikten sonra soluk borusuna bos prezervatif yerleştirin.

Geri