Aldatan affedilir mi?

Konu sahibi son olarak 2543 gün önce görüldü

Aldatan affedilir mi?

• Evet

Kullanılan: 3 27.3%
  • Hayır

Kullanılan: 8 72.7%
  • Yada

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
O önce kendisini aldattığı için Kendi kendini affedebiliyorsa,
ve Vicdani rahat Bir sekilde aynaya bakabiliyorsa ben de affederim.
Ama artık çamaşırımı asmak için kullandığım mandal kadar değeri olmaz o ayrı!

Hatalar insanlar içindir ve genel anlamda yapılan hatalara daha toleranslı yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu tolere etme duygusu bazı yerlerde geçerliliğini yitirebiliyor. Aldatma, sadakat duygusuna en büyük darbeyi vururken güveni tam anlamıyla sıfıra indirger. Hayatını güven olgusu üzerine kuran insanlar ise bu durumu oldukça zor atlatabileceği için, sonrası hep şüphecilik olacaktır. Bu sebeple dilde affedilse dahi gönülde kırgınlık asla geçmeyecektir. Bu işkenceyi çekmektense yol ayrımını çok daha sağlıklı buluyorum.

Son düzenleme:
kim mene qoşulmaq isteyir?

bosluklarinizi birbirinizle doldurabilmis olsaydiniz zaten baskasina gitmezdi insan olarak affedilmesi ama iliskiye devam edilmemesi gerekir bence

bosluklarinizi birbirinizle doldurabilmis olsaydiniz zaten baskasina gitmezdi insan olarak affedilmesi ama iliskiye devam edilmemesi gerekir bence

çox doğrudur, hər şey doğru deyirsiniz Skype varmı ?

Affedilmez. Başka bi artısı eksisi yok. Affedenler içinse bnkz: Burma boynuzlu keçi :D

tJ0HqR.jpg

Son düzenleme:
Tüm sosyal ilişkilerinizde ne kimseyi aldatın ne de kimseye aldanın. Dürüst olmak şiarınız olsun. Ayrıca bir Çin atasözü der ki:†Beni bir kez aldatırsan yazıklar olsun sana, ikinci kez aldatırsan yazıklar olsun bana.â€

Geri