ÜSözlük Alavarez

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Müge'm..bu günün anlami ve önemine binaen,bana bu eseri hatirlattigin icin tesekkür ederim,kültür mantarim..
Izleyelim yine yeni yeniden..

Yasiyoruz ani irtifa kaybi
Dinletemiyorum derdimiz ayni
Kurtlar geziniyor etrafimda
Kendime geliyorum huzurunda ❤️❤️❤️❤️

Uzun bir süre kimseyle konuşmadım; içime döndüm. Dünya ile arama uzaklık koydum. Dünya güzeldi, içim de güzel olsun istedim.
- kırmızı saçlı kadın

Kaç kez yazdım bilmiyorum ama fark etmez yine yazmaya devam edeceğim, forumda tanıdığım en harika insan. En çok mesleğini severek yapması hoşuma gidiyor, ilgili ve sorumluluk sahibi. İyi bir insan ve iyi bir eğitimci. Sayılarının artması dileğiyle..
En çok ona güvenirim, çünkü en çok onunla gülerim. Kahkahalarımın uzaklardan duyulmasına sebep olur her daim. Şaşkın hallerini severim en çok, bir de gerçekten mi deyişini :) ve Alavarez'i tanıdıktan sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim, bir insanı nerede, hangi şartlar altında tanıdığınız çok önemli değil, kimi tanıdığınız önemli.. yine mi güzeliz, yine mi çiçek..

Uzun bir süre kimseyle konuşmadım; içime döndüm. Dünya ile arama uzaklık koydum. Dünya güzeldi, içim de güzel olsun istedim.
- kırmızı saçlı kadın

Kaç kez yazdım bilmiyorum ama fark etmez yine yazmaya devam edeceğim, forumda tanıdığım en harika insan. En çok mesleğini severek yapması hoşuma gidiyor, ilgili ve sorumluluk sahibi. İyi bir insan ve iyi bir eğitimci. Sayılarının artması dileğiyle..
En çok ona güvenirim, çünkü en çok onunla gülerim. Kahkahalarımın uzaklardan duyulmasına sebep olur her daim. Şaşkın hallerini severim en çok, bir de gerçekten mi deyişini :) ve Alavarez'i tanıdıktan sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim, bir insanı nerede, hangi şartlar altında tanıdığınız çok önemli değil, kimi tanıdığınız önemli.. yine mi güzeliz, yine mi çiçek..

273637 saat konuştuktan sonra amaan bize ne diyerek telefonu kapatmamız...ajdhdj
İyi ki varsın.^^

Eski üyelerden ve kalite içeren yorumları var. Mesajlarını hep dikkatli okumuşumdur.

Birlikte geçirilen bir felaket kadar insanları birbirine bağlayan hiçbir şey yoktur..
Drina Köprüsü - Ivo Andrić

Şok foto ondan sorulur şok terapi ve şok anlar..
Özledim

1 Mayis Bayramin kutlu olsun canim..
Zorlu bi yolun sonuna gelebiliyorum bilio musun?
Bu da seni anlamamdan geciyor.
Bir boot muhakkak gerekli ve elzem..

Kafami aciyor resmen.
Dogal LSD m benim.
Aradigim bagimlilik.

Protokol icabi yaziyorum buraya.

Kafami aciyor resmen.
Dogal LSD m benim.
Aradigim bagimlilik.

Protokol icabi yaziyorum buraya.
images

Geri