ÜSözlük Alavarez

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kitapligindaki S.P.Q.R. icerigini konusalim mi ey sevgili romali kardesim?

4 senedir tanırım bayayan olduğunu geçen ay öğrenmiştim güzel kız ama ilk okuldaki neşe hocama benziyor

Mini mini birlerle ilgileniyor sanırım.
Resim yeteneği sayesinde tanıştık ama sonra ayrı düştük gibi bir şeyler oldu.
Çocuklara kalem tutmayı ve güzel yazmayı en başında öğretmesini özellikle rica ederim.
Aaa saçları çok güzel olmuştu, az kalsın unutuyordum saçlarını. Saçı yazayım diye geldim halbuki. Yaşlanır mı olduk ne :(

cdbfadd613649c898a5c86201455b4b4beb6cb04b813ba6aa9c9bb2ce70360a0_1.jpg

Japonu sectim.

Nickini gordukce Izmir’le artik butunlesmis olan “ Alavara “ makarnacisi geliyor aklima.

Xerath’in kulaklari cinlasin. “ Sessiz ve kendi halinde “

Moderatör tarafında düzenlendi:
düsünüyorum da ismini bile bilmiyorum
insanlar kendine benzer insanlari ister yaninda bilincsizce
Alavarez hanimda süphecilik ile donanmis apatik bir varlik görüyorum.Olusumun, farkli olusumlarda varligini aramis bulunsam, Alavarez de bulurum.Zaman-Mekan ayrilmazinda,ortak bir noktada mutlak bir kesisim yasiyoruz gibi hisettiriyor.Felsefe dalinin metafizigine yerlestirebilmem onu, ironinin güzel cilvelerinden.Belki analog oldugumuzdan :D Onun kadar cool degiliz hic birimiz.Patron adami vurduk denildiginde o yetmez bir de parcalayin der gibime geliyor.d
Böyle kalbim cosuyor, onu düsünüce.Sanki asik olmus gibi kelebekleniyorum.Anne, galiba seviyorum. Bagri yanik ataraksi kadin.Epifanik bir deneyimin olursa, haberdar et beni canim Alavarez.

düsünüyorum da ismini bile bilmiyorum
insanlar kendine benzer insanlari ister yaninda bilincsizce
Alavarez hanimda süphecilik ile donanmis apatik bir varlik görüyorum.Olusumun, farkli olusumlarda varligini aramis bulunsam, Alavarez de bulurum.Zaman-Mekan ayrilmazinda,ortak bir noktada mutlak bir kesisim yasiyoruz gibi hisettiriyor.Felsefe dalinin metafizigine yerlestirebilmem onu, ironinin güzel cilvelerinden.Belki analog oldugumuzdan :D Onun kadar cool degiliz hic birimiz.Patron adami vurduk denildiginde o yetmez bir de parcalayin der gibime geliyor.d
Böyle kalbim cosuyor, onu düsünüce.Sanki asik olmus gibi kelebekleniyorum.Anne, galiba seviyorum. Bagri yanik ataraksi kadin.Epifanik bir deneyimin olursa, haberdar et beni canim Alavarez.

Süreyya hanım utandırıyosunuz beni, çok incesiniz.

"Aynı duyguyu paylaşan kederli ruhlar birbirleriyle karşılaştıklarında huzur bulurlar." der Halil Cibran. "Acı çekmemiş biriyle yapılan her sohbet gevezeliktir." diye ekler Cioran.

Kaybolmayın bir yerlere, sizi okumak çok zevkli. Öpüyorum kederli ruhunuzdan.

Geri