ÜSözlük Alavarez

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Yorumlarını ve saç stilini çok beğeniyorum. Kendini eğlenceli yollarla ifade ediyor. Tanışılası, sevilesi, sayılası biri.

Görsellerinin takipçiyiz.... tarzını beğeniyorum. bence sempatik,tnşk mı?

Teşekkürler arkadaşlar, çok incesiniz gelin tanış olalım.

10603336-728xauto.jpg

Görsel temalı cevapları ile keyif veren, mavi saçları ile rüzgar gibi esip, sport gömleği ile beğeni kazanan Cizre'de yaşam süren koca yürekli kadın :)

Alavarez hanımla Cizre'nin Demir Çağın'da Kumme krallığının merkezi olduğu dönemde yaşayıp birlikte aşureye ekmek banmak isterdim.
Yeryüzünde yaşayan herkese Cizre ilçesini sevdirecek birisi olan Alavarez hanımcığım çok renkli bir karakter. Bu vesileyle Cizre ilçesini ve tarihini araştırmaya başladım :)

Corona günleri sonrası "Kırmızı Medrese ve Ahmed El-Cezeri Türbesini" birlikte gezmeyi planlıyorum.
KATE WINSLET hanımın Clementine karakterini canlandırdığı karaktere benzeyen saçları ile pek sevimli birisi.
Sevgiler Alavarez hanımcığım.

fi tarihinde manidar karikatürüyle duygusal yanlarıma ok saplamışlığı, pıçak çekmişliği var. o yüzden hiç sevmem kendisini.

source.gif

Aa bi ara çok severek kullandım bu avatarı, yeniden yaptım tşk. ajsjsj
Liseden mezun olduktan sonraydı sanırım bu karakterin olduğu klip dream tv de dönüyordu o zamanlar çok sevmiştim bu şarkıyı.
Avatarların güzel gerçekten daha yeni kullandığında güzel

Liseden mezun olduktan sonraydı sanırım bu karakterin olduğu klip dream tv de dönüyordu o zamanlar çok sevmiştim bu şarkıyı.
Avatarların güzel gerçekten daha yeni kullandığında güzel

Ben de gorillaz fanıyım Sirius hanım, ergenlik yıllarımda odamda kocaman posteri vardı. Bilseydim sevdiğinizi, şarkı armağan etme bilmem şeyinde yollardım. Ajxndj Bu da benden olsun:

Deli deliyi tekkede
Haci haciyi Mekke de

Hayat dolu ve neşeli bir yapısı var ayrıca dünyaya çok farklı açılardan bakıyor, mizah yönünü sevdiğim üyeler arasında yer almakta olup öğrencileri ile başarılı bir eğitim dönemi dilerim.

Geri