Alaturka Tuvalet.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Büyük bir efor isteyen alaturka tuvalet kara deliğin yer yüzündeki yansıması..iki deliğin bir birine en masum bakışması..
IMG_5570.jpeg

Maşrapaları da şöyle kullanın o zaman ;

c1bd361c-be8d-4fc4-994e-63e93b4b4320.thumbnail.jpg

Kol kola şampanya içme seremonisi, çapraz kadeh, bridal toast der ecnebiler.

Siz de kol kola d*t yıkama seremonisi dersiniz, ay çok rômantik.

Antik Roma'da kullanilan latrina'nin bir alt modeli.
Ne felsefi sohbetler, ne darbe planlari,ne dedikodular edilirdi orada,bir bilseniz

Efes antik kentte vardı sanırım L ya da U şeklinde karşılıklı, bakışmalı, hoş sohbetli, hoş kokulu, arada senfonik eserli...

Yabaniye yakisir bir konu. Ilk defa dogru bir konu acti.

Hiç güzel kullanamıyor bizim millet bu tuvalet türünü. Her yer ıslak, iğrenç. Millet gusül mü alıyor orada ne yapıyor, bilmiyorum.

nereye nasıl sıçtığınızı da
bilmeyelim artık ya

Ben yaşlandım galiba oturamıyorum artık dizlerim ağrıyo

İnanırım . Bizimkiler de klozete oturup saatlerce chet yapıyorlar dd ne capkinliklar ne zamaraliklar haha off anam off
Tuvalette flört eden kiside bir takim belirli freud'in "anal dönemi" sorunlari var zannimca diyecegim ama o kos koca roma senatörleri rahatlarken, akillarina daha verimli siyasi cikarimlar geldigi de asikar...neyseeeeeee..
Türkün akli kacarken ya da micarken mentalitesini atacagim simdi ortaya ama ona karsi cikabilirsin,kürtsün ya.dd...söyle kapatayim kendimce konuyu;
Belki de vakti yoktur senin andigin kisinin,dur sicarken araya flörtü de sigdirayim demis olabilir...bilemiyorum Kürt Miyav hanimcigim.

Klozetten daha hijyenik en azından…
Ama neden 2 tane yan yana…

Klozete oturuş tarzını begenmezsem max meraba ha sevdicegim

Geri