Alarmını Ertelemeden Uyanan İnsan

Konu sahibi son olarak 4423 gün önce görüldü
Cook çok imrendigim insandır. En sevdiğim sarkiyi alarmim yaptim sabah uyanip dinleyeyim diye yeminle sarkidan nefret ediyorum su anda.

Alışkanlıktır.Nasıl başladıysa öyle gider.Ne kadar uykum olursa olsun alarm çaldığı an hemen kalkarım.

Ben de alarm çalmadan 5 dakika önce kalkabilenlerdenim.

Durdurmaya basmak yerine ertelemeye basan uyku sersemi var oda benim :D

Bende son zamanlarda şöyle bir durum hasıl oldu .. Saatim çalmadan 5-10 saniye önce uyanıyorum .. Bu kategoriye girer miyim acaba ?

O ben değilim. Birkaç kez ertelediğim için kalkmam gereken saatten yarım saat öncesine kurarım :D çok zeki ve uykucuyum allaam

Beni annem uyandırır erteleme gibi bir şansım yok :D

ertelemem.
bi arkadaşım tam bi saat erteleyerek işkence yapmıştı, her on dk da aynı iğrenç melodi :T:

Hafta içi her gün saat şaşmaz bünye alıştığından otomatik olarak uyanıyorsun bir müddet sonra alışkanlık yapıyor vücut..

Tekrar çalması kadar sinir bozucu bir şey olmadığından ertelemem. :/

alarm dan önce uyanıp saate bakıp alarmı beklerim hayınlık olmasın :D

07.15 de kalkmam yeterli ama ertelemek için 6.50ye kuruyorum hep teoride ertelemeden uyanmamış olsam da pratikte ertelememiş oluyorum, beyin bedava

Candır. Canandır. Sevilesidir. Nesli tükenmek üzeredir. Onları koruyup sevelim :dyg:

Önceleri 06:40'a kurup 07:00'ye kadar erteliyordum, sonra direkt 07:00'ye kurmaya başladım ve çalar çalmaz uyanıyorum.

Bunun mantığı da şu; saati ertelemek yerine erteleyebileceğin en ileri saate kur, uyandığında biraz daha uyuyayım diye değil, maximum seviyede uyumuş olduğunu düşün.

Alarmdan 5 dakika önce kalkan biriyim. Bi 5 dk uyumak isterdim :(

İşim çok önemliyse kalkarım yoksa tembelim bu konuda ertelemem direk kapatıp uyumaya devam ederim.

Geri