Alarmı kurunca kaç saat kaldığını Gösteren telefon

• Kullanıcı keroLayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1059 gün önce görüldü
Ben telefonumu çok seviyorum ama Alarmı kurunca kaç saat kaldığını söylememesi içimde buruk bir acı .s.s birkaç tane alarm programı indirdim ama onlar da sölemedi :honk: ben de telefonumu değiştirmeye karar verdim :honk:
Hangi modeller söylüyor bi diyin hele :dyg:

Jgkvkvj:D:D
Sana note 3 telefonumu satabilirim .
Ben note 5 düşünüyorum da.:D

Maria Puder bilmem farkında misin ama derdim var bölümüne açtım konuyu !!!???...

aha :nee:
benimki de göstermiyo. kaş göz işaretiyle fotograf cekmeyi koymuşlar onu koymamışlar, gece 3 te uyanıp saate bakıyorum uyku sersemi hesap yapmak zorunda kalıyorum.
şimdi saat 3, alarm 7 de calıyo, 7 den 3 cıkar 4.

aha :nee:
benimki de göstermiyo. kaş göz işaretiyle fotograf cekmeyi koymuşlar onu koymamışlar, gece 3 te uyanıp saate bakıyorum uyku sersemi hesap yapmak zorunda kalıyorum.
şimdi saat 3, alarm 7 de calıyo, 7 den 3 cıkar 4.

Samsung gio söylüyordu ama bunun yanında o 3310 gibi kalıyo tabi o yüzden onu almak istemiyorum .s.s

Benim daha önce kullandığım bir telefon söylüyordu ama hangisi hatırlayamadım ya S4 ya da Lg G2 G3'te olabilir :honk:

Adamdaki lükse bak ya .s.s

Kero bu zamana kadar hiç duymadığın bir icattan bahsetmek istiyorum sıkı dur bütün hayatını değiştiricek

v2-57714_large.jpg

Vay arkadaş ya derdim var diyom dalga geçiyon .s.s

her saati kurduğunda arayıp bana sorsan billah usanmam ama yeterki böle bişiyi sorun etme yaw :D parmak hesabında yoksa aç telefon sor birine evdekilere göster yada kendi günlük sayfanda arkadaşlarını etiketle sor ya yuh

her saati kurduğunda arayıp bana sorsan billah usanmam ama yeterki böle bişiyi sorun etme yaw :D parmak hesabında yoksa aç telefon sor birine evdekilere göster yada kendi günlük sayfanda arkadaşlarını etiketle sor ya yuh

Ederim ederim sana ne ya ben belki kimseye bağlı kalmak istemiyorum belki kendi işimi kendim halletmek istiyorum belki sorunu bulunca kökten çözmek istiyorum nerden biliyon ha söle nerden biliyonnnn ???!!!....

Ederim ederim sana ne ya ben belki kimseye bağlı kalmak istemiyorum belki kendi işimi kendim halletmek istiyorum belki sorunu bulunca kökten çözmek istiyorum nerden biliyon ha söle nerden biliyonnnn ???!!!....

ya sana telefon alıp yollucam lütfen bu curcunayı durdur :D gözünü seviyim bediiaaaaaa

Benim külüstür s3 bile söylüyor ama hiç hoş değil bence alarmı yatmadan önce kurarken yazıyor 5 bçk saat sonra alarm çalacak diye ay o kadarcık mı uyicam ya diyebiliyorsun .s

Benim külüstür s3 bile söylüyor ama hiç hoş değil bence alarmı yatmadan önce kurarken yazıyor 5 bçk saat sonra alarm çalacak diye ay o kadarcık mı uyicam ya diyebiliyorsun .s

Ben de öle demek istiyorum işte .s.s

Geri