Çağırdık geldi.Hadi bir tane de Icardi. Maksat keyfi gelsin yiğidimin.
Totemi sürdürelim o zaman.
Hadi bir tane de Mertens. Maksat keyfi gelsin yiğidimin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çağırdık geldi.Hadi bir tane de Icardi. Maksat keyfi gelsin yiğidimin.
Sen olmayınca olmuyor seni arıyor gözlerim ;dAy ne var hdjbdb laf etmiyorum yine bensiz yapamıyorsınuz… fjkfjjd
Yatacak demiştim…..
Mumla arasanız yine bulamazsınız beni hjdjdhSen olmayınca olmuyor seni arıyor gözlerim ;d
Ya boşver sen, sen üzülme kafi. ;dMumla arasanız yine bulamazsınız beni hjdjdh
Sen maçı izledim mi ;d10 kişi kaldılar yoksa maçın sonucu beraberlikti.
Evet ancak ikinci yarı kırmızı karttan sonra bıraktım çünkü Alanyaspor dağıldı yoksa en kötü berabere biterdi.Sen maçı izledim mi ;d
Kırmızı yediğinde maç 2-0 dı neyin beraberliği acaba ;dEvet ancak ikinci yarı kırmızı karttan sonra bıraktım çünkü Alanyaspor dağıldı yoksa en kötü berabere biterdi.
İki sıfırdan döndürmek çok mu zor? Biz 3 -0 dan döndürdük ancak süre yetmedi yoksa bizim maç da 3-3 biterdi.Kırmızı yediğinde maç 2-0 dı neyin beraberliği acaba ;d
Karşında Anadolu takımı yok. Ligin en az gol yiyen takımına nasıl maçı çevireceksin acaba . Şaka yaptığını düşünüyorum ;dİki sıfırdan döndürmek çok mu zor? Biz 3 -0 dan döndürdük ancak süre yetmedi yoksa bizim maç da 3-3 biterdi.
Haklısın.Karşında Anadolu takımı yok. Ligin en az gol yiyen takımına nasıl maçı çevireceksin acaba . Şaka yaptığını düşünüyorum ;d