Alaçatı nasıl bir yer, İzmir Alaçatı nasıl bir yer

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
Alaçatı, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı tatil beldesidir. Ege Denizi'ne kıyısı vardır. Tarihî taş evleri ve rüzgar sörfüne elverişli plajları ile ünlüdür. Son yıllarda taş evleri sayesinde çok fazla gelişmiştir. Ulaşımı İzmir otogarından kalkan otobüslerle sağlayabilirsiniz

Oradaki taş evlerden istiyorum bir tane. 3-5 milyon dolar kazandığımda seçip alacağım..

Ben pek sevmiyorum, emekli öğretmen kaynıyo. Ama fotoğraf çekmek için güzel

Normalde Çeşme'de kalıp oraya bir günlüğüne gezmeye gidicen

küçük güzel bi yerdir ama fiyatlar filan sağlam köklerler dikkat edin donu bırakmayın.

Sevmiyorum :/ hiç bi kuvvet beni tatile oraya goturemezzz

Alaçatııı,bir gün emekli olduğumda yaşamak istediğim tek yer diyebilirim :ask
hele çarşısı,her yer okadar orjinal, okadar kendine özgü ki,bayılıyorum :şirine:

alaçatı baya meşhur ya şanzelize cafe gibi

Eylül de ordaydim. Cok sirin, guzel 1 yer. Bazı aksiliklerden dolayı geri dönüş yapmak zorunda kaldıgımızz için fazla gezemedik..

Nasıl bir yer Alaçatı, Nasıl İzmir bir yer Alaçatı, İzmir Alaçatı bir yer mi?

beş para etmez bir yer..özellikle istanbullular için uygun olmadığını düşünüyorum
sakın gelmeyin

bu yaz çok sık gittim. cıvıl cıvıl. abuk sabuk insanlar yok. mekanlarda çok güzel:3

Bu senede gördüm orayi birde rumeli pastahanesinde ki dondurmayi siddetle tavsiye ediyorum :) ve bütün ünlüler orada:)

Alaçtı yı okuyunca içim titredi doğası kültürel yapısı denizi rüzgarı ve güzel insanı..
selam alaçtı ..

Muhallebileri güzel olmadığı gibi pahalı da. Açık mavi renkli ahşap sandalyeler bile kurtaramaz

İnanılmaz kalabalık, nefret ediyorum yazın.
Hâlâ Çeşme kadar kötü değil ama. Çeşme hem ölü hem kalabalık.

Geri