Alabora neden yayınlanmıyor - Alabora yarışması bitti mi ?

Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
alabora neden yayınlanmıyor, alabora bitti mi, alabora hangi kanalda, alabora yarışması hangi kanalda, alabora yarışması bitti mi, alabora yarışması,

Alabora programı görüntü yönetmeni yaptığı açıklamada çekimlerin bittiğini ancak çekilen görüntülerin ne zaman yayınlanacağının belli olmadığını ifade ettiler.

Zaman acun Ilıcalı'yı bir kez daha yüceltti

Böyle yarışma programının zorluğunu herkes bilemez. Şimdi daha iyi anlıyoruz Acun'un hangi zor koşullarda survivor yarışmasını izleyici ile buluşturduğunu. Bu sebepten olsa gerek; survivor saygımızın ifadesi olacak daha şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz survivor 2015 yarışmasını. Yayınlandığı yıllardan bu güne kadar bir kez dahi havadan sebeplerle yayın tarihi ertelenmemiştir.

İnternet Efsanesi

20 ağustos itibari ile yarışmanın çekimlerinin bittiği yarışmacıların döndüğüne dair söylentiler ve efsaneler var ama bu doğrumudur bilmiyoruz. Alabora programı görüntü yönetmeni twitter üzerinden yaptığı açıklamada çekimlerin bittiğini ancak ne zaman yayınlanacağının bilinmediğini söyledi.

kimin eli kimin cebinde belli olmayan gayriciddi ve kısır bir yarısma idi
sonuc normal bence

Bu yarışmadaki savaş sınıf arkadaşımdı ona rağmen izlemedim, bu tür yarışmaları acun yapabiliyor sadece görmüş olduk :D

bu yarışma net kurguydu ya. resmen reyting getirebilecek herşeyi ayarlamışlar,gruplaşma,aşk,aldatma vs.

Böyle bi yarışmamı varmış :dusun:

Tatilde bakıyordum seda için izliyordum bitmesine üzüldüm..

Geri