Al-Musrati Beşiktaş’ta

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
beşiktaş'ın ortasahasi çok yumuşak kalıyordu,bir kaç haftadır bunu dile getiriyorum.
Orta sahada amartey biraz sertlik kazandirmisti ancak musrati ile birlikte hem sertlik hem de basit oynamak ve top yapabilmek gibi özellikler de kazanacak.
muhtemelen sene sonunda bonservisi alınacak ve bu kiralama olayı da takıma adaptasyon için yapıldı muhtemelen.
hayırlısı olsun, düzgün topcu izleyebilecegiz artık

27 yaşında, bonuslarla beraber 15 milyon euro. iki kontrat yapsan son kulübü olacaksın tekrar satılma ihtimali pek fazla yok, anlamıyorum niye? bu paraya çok daha iyisini alabilirdin, gerçekten alabilirdin. arabistan’a baksan muhakkak ayrılacak birilerini bulurdun. göstereceği iyi performansla yanıltsa bile maliyet açısından şu an için kötü bir karar.

27 yaşında, bonuslarla beraber 15 milyon euro. iki kontrat yapsan son kulübü olacaksın tekrar satılma ihtimali pek fazla yok, anlamıyorum niye? bu paraya çok daha iyisini alabilirdin, gerçekten alabilirdin. arabistan’a baksan muhakkak ayrılacak birilerini bulurdun. göstereceği iyi performansla yanıltsa bile maliyet açısından şu an için kötü bir karar.
Şöyle bir analiz var, doğru yanlış bilmiyorum ama bahsedildiği gibiyse gerçekten değerli bir oyuncuymuş;

yok canim besiktasli kimse fenerbahceyi savunmaz :d

Screenshot from 2024-02-10 00-38-12.png

Şöyle bir analiz var, doğru yanlış bilmiyorum ama bahsedildiği gibiyse gerçekten değerli bir oyuncuymuş;

compa’nın analizleri değerlidir, dikkate alınması gerekir ama ben yaş/maliyet olarak bakıyorum konuya. bizim kulüplerin borcu çok fazla, aldığı oyuncuyu maksimum 2 yıl oynatıp satması gerekiyor. eğer beşiktaş “bu orta saha iskeletini 5-7 yıl bozmayacağım” diye aldıysa anlarım, maliyeti açıklanmış 14.5 milyon euro yazılmış. umarım başarılı olur, kaliteli oyuncu izlemek isterim elbette..
yazılacak çok şey var ama bence beşiktaş bugün toplamda 24.5 milyon euro ödediği iki oyuncuyu alarak risk aldı. hem maliyet, hem gelecek sezonun formasyonunu değiştirecek hem de kadroyu mutlaka orta sahaya göre kurmak zorunda kalacak.
zahmetli iş, yönetim daha iyi bilir elbette.

Beşiktaş yeniden sahalara dönüyor anlaşılan...İlk baştan dediğim gibi bu sezonu üçüncü kapatacaktır.

Tek sözleşmede son sözleşmesi olmamış, beğenmemek için iki sözleşmeyle son sözleşmesi olacak diyorsun. Anlamıyorum, niye?
Bu paraya çok daha iyisi gelebilirdi, bedava Atiba geldi mesela.
Her zaman öyle olmak zorunda değil
Bu adamı almak için sezon başında Fener kesenin ağzını açtı, alamadı.
İki yıl önce Fulham ile Sevilla 15-20m civarında bedellerle görüşme yaptı. Rakibiz diye Lizbon'a da satmadılar.
Biz, Hasan Arat'ın kişisel bağlantıları sayesinde uygun durumda aldık ve 27 yaşında.
Atiba gibi yıllarca kalsın denir böyle futbolcular için.
Müthiş bir oyun görüşü var; Alonso, Gerrard, Lampard benzeri pasları atan bir defansif orta saha.

Aynı performansı beklemek hakkımız. Oyunu kuracak oyuncumuz belli artık.

Tek sözleşmede son sözleşmesi olmamış, beğenmemek için iki sözleşmeyle son sözleşmesi olacak diyorsun. Anlamıyorum, niye?
Bu paraya çok daha iyisi gelebilirdi, bedava Atiba geldi mesela.
Her zaman öyle olmak zorunda değil
Bu adamı almak için sezon başında Fener kesenin ağzını açtı, alamadı.
İki yıl önce Fulham ile Sevilla 15-20m civarında bedellerle görüşme yaptı. Rakibiz diye Lizbon'a da satmadılar.
Biz, Hasan Arat'ın kişisel bağlantıları sayesinde uygun durumda aldık ve 27 yaşında.
Atiba gibi yıllarca kalsın denir böyle futbolcular için.
Müthiş bir oyun görüşü var; Alonso, Gerrard, Lampard benzeri pasları atan bir defansif orta saha.

Aynı performansı beklemek hakkımız. Oyunu kuracak oyuncumuz belli artık.

bu konuda yer alan 2. mesajımı okursanız (bence okumadınız) uzun vadede yararlanmak için alındıysa anlaşılır olduğunu yazmışım ama yine de hangi takımımız olursa olsun bu paralar yüksek, bu gerçek değişmeyecek. 22 yaşındaki diğer oyuncuya 10 milyon vermiş beşiktaş eleştirir miyim? hayır. satılma ihtimali yüksek, parayı çıkarabilir/kar edebilirsin fakat diğerinden zor, çok zor. tabii yeni atiba bulduk diye sevinebilirsiniz, hakkınız fakat ben oyuncunun kalitesini, vereceği/verebileceği katkıyı eleştirmiyorum.

Geri