-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şöyle bir analiz var, doğru yanlış bilmiyorum ama bahsedildiği gibiyse gerçekten değerli bir oyuncuymuş;27 yaşında, bonuslarla beraber 15 milyon euro. iki kontrat yapsan son kulübü olacaksın tekrar satılma ihtimali pek fazla yok, anlamıyorum niye? bu paraya çok daha iyisini alabilirdin, gerçekten alabilirdin. arabistan’a baksan muhakkak ayrılacak birilerini bulurdun. göstereceği iyi performansla yanıltsa bile maliyet açısından şu an için kötü bir karar.
Eh o kadar sponsor oldular, şampiyonluğu hak ediyorlar : ddd
Mekke’den mi getirdiniz bunu ?Hic bir fikrim yok![]()
Şöyle bir analiz var, doğru yanlış bilmiyorum ama bahsedildiği gibiyse gerçekten değerli bir oyuncuymuş;
27 yaşında, bonuslarla beraber 15 milyon euro. iki kontrat yapsan son kulübü olacaksın tekrar satılma ihtimali pek fazla yok, anlamıyorum niye? bu paraya çok daha iyisini alabilirdin, gerçekten alabilirdin. arabistan’a baksan muhakkak ayrılacak birilerini bulurdun. göstereceği iyi performansla yanıltsa bile maliyet açısından şu an için kötü bir karar.
Tek sözleşmede son sözleşmesi olmamış, beğenmemek için iki sözleşmeyle son sözleşmesi olacak diyorsun. Anlamıyorum, niye?
Bu paraya çok daha iyisi gelebilirdi, bedava Atiba geldi mesela.
Her zaman öyle olmak zorunda değil
Bu adamı almak için sezon başında Fener kesenin ağzını açtı, alamadı.
İki yıl önce Fulham ile Sevilla 15-20m civarında bedellerle görüşme yaptı. Rakibiz diye Lizbon'a da satmadılar.
Biz, Hasan Arat'ın kişisel bağlantıları sayesinde uygun durumda aldık ve 27 yaşında.
Atiba gibi yıllarca kalsın denir böyle futbolcular için.
Müthiş bir oyun görüşü var; Alonso, Gerrard, Lampard benzeri pasları atan bir defansif orta saha.
x.com
x.com
Aynı performansı beklemek hakkımız. Oyunu kuracak oyuncumuz belli artık.