Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Boşluk hissi
Kaygı
Güvensizlik
Yorgunluk..
Kaygı
Güvensizlik
Yorgunluk..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iki gün sonrası için şimdiden edit:hiçbiri.
doları 23'ten bozdursam, 25'e çıkar mı endişesi içerisindeyim iki gündür........
maalesef ki.......iki gün sonrası için şimdiden edit:
doları 25'ten bozdursam, 27'e çıkar mı endişesi içerisindeyim iki gündür.
bunun sonu yok.
Uğraşma bu toplumla değmez..Hayatımda endişe duymam gereken bir konu bulunmuyor ve ülke adına da elimizden gelenden fazlasını yapmaya çabaladığımız için bu saatten sonra olacakları sadece izleyeceğim.
İlgilenmem gereken kadarını takip ediyorum çünkü nasılsa hayatıma olumsuz bir etkisi bulunmuyor.Uğraşma bu toplumla değmez..
Aynen bırak onlara Allah yardım etsinİlgilenmem gereken kadarını takip ediyorum çünkü nasılsa hayatıma olumsuz bir etkisi bulunmuyor.
Elimizden geleni yaptık ve bu saatten sonra kendi yaşamıma, yapmak istediklerime odaklanacağım.
Ne demek oCiromun düşmesi :s
Yani şoyle rutin gunluk kazancimin altina inmekNe demek o
Kemer sıkacağız yok başka mümkinatı para lazım saraya orası daha önemli..Yani şoyle rutin gunluk kazancimin altina inmek
Kemer sıkacağız yok başka mümkinatı para lazım saraya orası daha önemli..
Zamanında döviz alsaydın her kazancını şimdi kardaydın yinede geç kalmadın çünkü eylüle kadar 29’u bulurBananeee , o kısmi beni cok ilgilendirmiyor Yabani ,o