Akşamınız nasıl olsun?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temennim iyi olmasından yana elbette (=
Dün üye oldum merhaba hepinize.
Ama beni bilgilendirecek eski üyelere ihtiyacım var.
-Bu mesaj olayı nedir?Cevaplara mesaj mı deniyor? =/
-Verdiğim cevapları nereden takip edebilirim?
-Moderatörlere ulaşabileceğim online bi' buton var mı?
-Konu sunmak isterken herhangi bir format zorunluluğu var mı?
-Gelen bildirimler nerede görünüyor?
Bir de mobildeyim,site muhteşem karışık geldi.

Şimdilik aklıma takılanlar bunlar.
Bi' arkadaştan mesajla bilgi almak istedim ama bunun için de level atlamam gerekiyormuş.
Cevaplarsanız çok çok memnun olurum hoş kalın ^^

Temennim iyi olmasından yana elbette (=
Dün üye oldum merhaba hepinize.
Ama beni bilgilendirecek eski üyelere ihtiyacım var.Acil yardım geldi :cici:
-Bu mesaj olayı nedir?Cevaplara mesaj mı deniyor? =/Foruma yazdığınız her şey mesajdır.Konu açmanızda mesaj sayınızı etkiler açılan konuya yaptığınız yorumlarda forum oyunları dışında.
-Verdiğim cevapları nereden takip edebilirim?Profilinizde istatistik kısmı var.Oradan bütün mesajları bul dediğinizde bütün mesajlarınıza ulaşabilirsiniz.
-Moderatörlere ulaşabileceğim online bi' buton var mı?Her mesajın altında rapor et butonu vardır.Oradan yönetime ulaşabildiğiniz gibi.Ulaşmak istediğiniz yetkilinin nickine tıklayıp profil sayfasına ulaşıp oradan da iletişim kurabilirsiniz.
Konu sunmak isterken herhangi bir format zorunluluğu var mı?Hayır yok.Forum kurallarına uyan ve istediğiniz her konuyu uygun kategoriye açabilirsiniz.Aklınızın takıldığı yerde yardımcı olabilirim :cici:Farklı site reklamları yasak.
Gelen bildirimler nerede görünüyor?Sağ üst taraftan bildirimlerinizi görüntüleyebilirsiniz.Uyarım diye de yazmakta.
Bir de mobildeyim,site muhteşem karışık geldi.
Şimdilik aklıma takılanlar bunlar.
Bi' arkadaştan mesajla bilgi almak istedim ama bunun için de level atlamam gerekiyormuş.
Cevaplarsanız çok çok memnun olurum hoş kalın ^^Aklınıza takılan her şeyi bana veya diğer arkadaşlara sorabilirsiniz

Merhaba hoş geldiniz :cici: Soruları cevaplandırdım.Zaten kısa sürede alışırsınız :cici:

Siz geldiniz güzel oldu, hoş geldiniz umarım sizinde her akşamınız burada geçer. (:

iFt teşekkür ederim güler yüzünüz için.
Doğru yerlere mi bırakıyorum cevapları bilmiyorum bu arada kusura bakmayın.
Alışacağım ^^

doğru yere bırakıyorsunuz, avatar senin kendinize koyalım (:

olm foruma üye olurken kan grubunu bile sorduğunuz için paranoyak oluyo işte adamlar.

raad ol kank, hoşgeldin.

hoş geldiniz. iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri