akşam yemeği yerine kahvaltı yapmak

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Çalışan bireyin eve gelip yemek yapmaya üşendiği zamanlar yaptığı şey. zaten sabah kahvaltıyı poğaça çayla geçiştiren biriyse kişi, kahvaltı yapmayı özler. bol peynirli ve zeytinli bir sofra hazırlanır. sucuklu yumurtasıyla çayı da eksik olmaz.

1 aydır sıklıkla yaptığım durum, Yazıktır bünyeye.

* annemin arada değişiklik olsun diye yaptığımız durum

Eve gec gelenlerin yaptığı birseydir veya hafiflikten yana olanlarin tercihi ya da yeni evlenenlerin yemek bilmeyip kahvaltı ile gecistirdigi öğün

*Huysuz kocaların kavga çıkarma sebebidir, hergün yemek düşünmek zor olmalı..

Öğlen çok ağır bir şey yediğimizde dengelemek için, ailecek sık yaptığımız şey.

Ileride danışanlarımın akşam yemeği ile ikindi öğününü değiştirme amaçlı kullanmayı hedeflediğim durum :honk:

değişiklik olsun diye arada bir yapılabilecek bir şey

Muazzamdır.

images

Mümkünse yemek yemeyin. En rahatı. Vay şu kadar makro aldım vay bu kadar Omega aldım, çinko aldım... Hiçbir derdi yok.

En sonunda da ölüp 21 gram daha kilo verebilirsiniz!

"Ay vakit kalmadı yemek yapamadık neyse peynir zeytinle geçiştirelim." olgusundaysa eyvallah. Diger türlü, bilinçli bir olgudaysa sıkıntı.

Cemal Süreya'nın da dediği gibi "kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.." Durum benim adıma tam da böyle.. Tüm öğünler kahvaltı yapabilirim. Akşamları çoğunlukla yulaf lapası yiyen biri olarak kahvaltının fazla yoğun geldiğini bile söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Geri