#AkrepKanunları

Konu sahibi son olarak 274 gün önce görüldü
m3MbO1.jpg

Akrebi Anlamak

Akrebi anlamak deyince umutlanmayın hemen. Onları anlayamazsınız. Onlara hayran olursunuz. Büyüsüne kapılıp gittiğinizin dahi farkında olmadan, uzaktan uzağa sizi çeken o şeyin ne olduğunu anlamaya çalışırsınız. Bir akrebi anlamaya çalışmak mı? Onun muhteşem sarmaşıklarla örülmüş yüksek duvarlarını aşabileceğinizi mi sanıyordunuz. İçeriye kolay kolay giremeyeceğinizi bilmelisiniz. Belki de hiç giremeyeceğinizi.. Onu ondan izinsiz aşamazsınız. Onu anlamak, imkansız…

Siz hayranlıkla onu seyredip anlam vermeye çalışırken, o sizi çoktan tanımış ve her şeyi düşünmüş olacaktır. Yaptığı o mükemmel analizleri ile sizi çoktan çözmüş ve yönetiyor olacaktır. O yüzden ateşe gitmekten farkı yoktur. İşte bu yüzden siz akrebin tutkulu ve derin dünyasında kaybolurken zamanla anlamaktan vazgeçer ve zevk almaya başlarsınız. Çünkü muhteşem saniyeleri onunla yaşamışsınızdır. Çünkü akrep yaşatırsa, unutamazsınız..

Cihat Emre Nalbant

AKREP: Bir "akrep"e yapmaman gereken şeyler yaparsan, o da yapmak istemediği şeyler yapar.

Akrep, su grubu olduğundan duygusal yönü ağırdır ama saklıdır, gizlidir. Belli etmez. Zaman zaman duygusuz olmakla suçlanmıştır bu yüzden.

Akrep kin gutmez ama odesmeyi sever.

AKREP: Hislerin o kadar güçlü ki,er ya da geç son sözün her zaman "ben demiştim" oluyor...Haklısın sinirlenmekte valla

#BurcunNeDiyor

AKREP Hayalinde daima başarı vardır. Hedef koyar ve koyduğu hedefe ulaşmak için önüne koyulan bütün engelleri kararlılığı ile yıkar.

#BurcunNeDiyor

intikamcı ve cimri. seni sömürür ama verdiği 10 tlyi hayatta unutmaz.

bu burçla ilişki yaşamış biri olarak duygularımı paylaşmak isterim.
bi kere aşırı seksi bu burcun erkekleri. kadınlarını bilmiyorum haliyle.
çok oyuncular. ağlamak isterse ağlar gülmek isterse güler. amacına ulaşsın da gerekirse kolunu bacağnı bırakır.
içten pazarlıklıdır. kafasına bişey koyarsa onu üzerinden 1 yıl geçse dahi yapar. seni ince ince işler. aslında akrep değil karadul burcu falan olmalı bu burcun adı.
kıskanç mı? kıskanç değil bildiğin paranoyak. buluşmaya 5 dk geç kal bak bakalım ilk kavganızda ağzından neler çıkıyor o 5 dk ile ilgili.
keyfine düşkün. alkole sigaraya cigaraya hapa şekere düşkün. zaten erotizm hat safhada.
intikamcı ve cimri. seni sömürür ama verdiği 10 tlyi hayatta unutmaz.
şanslıdırlar bi de bak. ben hayatımda bu kadar üçkağıt çevirip bu kadar rahat olan insan görmemiştim. adamın resmen etrafında şans çemberi var.

yani böyle lanet pislik bi burçla birlikte olmak istiyosanız sizde de biraz psikopatlık manyaklık bir erotizme düşkünlük bir mazoşistlik var demektir. yiyip içip yatma burcu. ama çok güzel yiyor yani ona diyeceğim bir laf yok..

Ahaha gömdün bildiğin.
Hiç mi olumlu intiba bırakmadı? :D
Lütfen biraz daha sakin ve objektifce :p

Benim kız kardeşim aslan bende öyle anlaşamayız fazla ama erkek kardeşim akrep toplasan iki üç kere kavga etmiş değiliz.
Kıskanç mı evet.
Bide şey yemek yemek bi sanat ona göre.
Akrep kadını sinir oluyor ama.
Erkeğiyle ilgili kötü düşünmüyorum.p

"Akrepler Kesinlikle ürkütücü ama inanılmaz çekicidirler"..
#AkrepKanunları

"Akreplerin uç noktaları"
En Güçlü - En Hassas
En Takıntılı - En Umursamaz
En Duygusal - En Acımasız
En İyi Dost - E Tehlikeli Düşman

#AkrepKanunları

"Akrepler ilişkide sadece tüm kalbini ortaya koymazlar.
Onlar kendilerini de ortaya koyuyorlar.
Demek istediğim;
İnsanlar incindiğinde bir kaç gün soğuk ve mesafeli konuşup karşı tarafı cezalandırırken, onlar incindiğinde direk kendilerinden mahrum bırakırlar.
Yani onlar tamamen kendileriyle, dolayısıyla yokluklarıyla sınarlar karşı tarafı her zaman.
Söz konusu duyguları olduğunda şakaları olmadığını ve kartlarını ne kadar büyük oynayabileceklerini o an anlamış olursunuz".

#AkrepKanunları

Geri