akrep burcu kadini

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
bu burcun kadını aşırı duygusaldır. her konuda kendine göre manalar çıkarır. sürekli kafa yorar. eğer gerçekten hoşlandığı bir erkek varsa karşısında, belirsizlikten hoşlanmaz. çok değer ve emek verir, kırmamaya özen gösterir ancak hep üzülen taraf olur. içinde biriktirir her şeyi ve en sonunda öyle bir bırakır ki asla geri dönüşü olmaz. sevdiği zaman gözü başka hiçbir şey görmez. gerçek bir aşk yaşamak istiyorsanız bu burcun kadınından daha çok tutkuyla sevebilecek başka kadın yoktur. ama canını yakmayın, her kadın gibi kırılgandır. sekse düşkün olduğu doğrudur ama seks için duyguya ihtitaci vardir.

Düşünce ve eğilimlerine duyduğu sadakati ikili ilişkilerinde de görmemiz mümkündür. Akrep burcu kadını, birlikte olduğu erkeğe karşı sadıktır. Hatta onun için ilişkinin olmazsa olmaz unsuru sadakattir. Dayanıklı ve güçlü bir yapıya sahip olan Akrep kadını duygu, düşünce ve değerlerine sahip çıkan sadık bir yapıya sahiptir.

intikam duygusi cok gelismitir ve genel de yuvarlak hatlara sahiptir.
gozleri dikkat cekicidir.
en sevgidi renkler kirmizi ve siyahtir.

bi kismi alinti:)

intikam duygusu cok gelismitir burası haric diyer dediklerıne hemen hemen katılıyorum :)

bu gece duyduğum en ilgi çekici cümle

"gözlerine fazla bakmayın mıknatıs gibi çekiyor"

Tehlikeli olmaktır. Karşısındaki insan hep tetikte olmak zorundadır. Bi de çok iyi blöf yapmaktır :honk:

Neden bilmiyorum ama çok çekici geliyor bana :p

Çok şey söylenir de, çok uzun olur şimdi ya. Öyle bir iki kelime yetmez yani.

Allah sizlere akrep Nalan Gibi Birini nasip Etsin Ozaman Beyler:T:

En sevdiğim burç grubunda yer alır.Kimseyi ifşa etmemek için anlatmayım.

f/p oranı yüksek kadındır. verimlidir. balık erkeklerine çabuk kapılırlar.

Hayret.. Yorumcumuz akrep burcunu yermemiş.. Belki kendisi de akreptir.: )))

Geri