Akrep Burcu Bugün Günlük Burç Yorumu 30 Ekim 2019

Konu sahibi son olarak 65 gün önce görüldü
Akrep Burcu Bugün Günlük Burç Yorumu 30 Ekim 2019

Akrep Burcu Günlük Yorum Genel Durum
Haftanın üçüncü gününde, sezgileriniz bir hayli güçlü olacak. Ayrıca bugün yüreğinizdeki coşkuyu açığa çıkarmak isterken de herhangi bir engelleme ile karşı karşıya kalmayacaksınız. Duygularınızı ifade ederken alışık olmadığınız yolları da tercih edebilirsiniz. Kısaca, günün tamamında, tutkulu yönünüzün etkileri fazlasıyla hissedilecek.

Akrep Burcu Günlük Yorumu Aşk & İlişkiler
Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda abartılı yaklaşımlarda bulunmamaya çalışın. Yaklaşımlarınız ne kadar iyi olursa, birlikteliğinizin gidişatı da sizi o kadar memnun etmeye başlayacak. İç dünyanızda yaşadığınız sorunları tamamen birlikteliğinize bağlayamazsınız. Gün içerisinde bunun bilincinde olmanız gerekiyor.

Akrep Burcu Günlük Yorumu İş & Kariyer
İş ve kariyer hayatınızda bugün, biraz daha ılımlı olmalısınız. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerin gün içerisinde hata yapma ihtimali var. Normal zamanlarda kabul etmeyeceğiniz küçük hataları en azından bugün görmezden gelebilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu Maddi Durum
Bugün, maddiyata dayalı her konuda hakkınız olanı almayı arzu edeceksiniz. Kimse boşuna çalışmıyor ve elbette karşılığını almayı hayal ediyor. Sizin beklentiler konusunda gecikmeler yaşıyor olmanız da ister istemez tadınızı kaçırabilir. Mevcut durumunuzu koruma altına almaya çalışın. Bugün riskleri kendinizden uzak tutmalısınız.​

frey su akrep burçlarıı hıc sevmıom
senı nasıl sevdım bılmıyorum
belkı başka burcsundur
sizin nufus memuru felan başka yazmıstır
oyle olsun ya başka yazılmıs olsun

İyi bari en azından beni sevmeme nedenin ben değilmişim sadece burcummuş.

Bardak diyerek teke düşürme takım olarak söylenmiş bir sözdü o :)

Tamam... Bardak takımı senden kıymetli değil, hallederim :)

Hiç ciddi birine benziyormuyum :)

Oysa ki çok heyecanlanmıştım Free_Eyes... oraya gitmeme hiç izin vermediler benim. Büyüyünce de hep gözümü korkuttular. Belki demiştim... Akrep Burcu toprağım orda yaşıyorsa, ziyarete gider, bardaklarını veririm demiştim... Demiştim de demiştim... :WrBj6q:

Tamam... Bardak takımı senden kıymetli değil, hallederim :)

Oysa ki çok heyecanlanmıştım Free_Eyes... oraya gitmeme hiç izin vermediler benim. Büyüyünce de hep gözümü korkuttular. Belki demiştim... Akrep Burcu toprağım orda yaşıyorsa, ziyarete gider, bardaklarını veririm demiştim... Demiştim de demiştim... :WrBj6q:

Free_EyeS nezaketlı bırısı

kesınlıkle bardakları teslım ederken senı o semte goturme teklıfı yapacaktır hıraciğim

frey su akrep burçlarıı hıc sevmıom
senı nasıl sevdım bılmıyorum
belkı başka burcsundur
sizin nufus memuru felan başka yazmıstır
oyle olsun ya başka yazılmıs olsun

Cigdemcigim ben de akrebim ve lütfen Free_EyeS'a bakıp da her akrebi kötü sanma, ne yazık ki Free_EyeS burcumuzun kötü bir temsilcisi ve tüm akrepler olarak hicap duysak da elimizden bir şey gelmiyor, kader...:OdvV24:

Geri