Akrabaların sinsi fesat ve hain olması.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Amca diye nitelendirilen şahıs dün akşam bizim evimizin olduğu alana gidip kafasına göre ortadan duvar çekmiş:D
Sinir sistemimi bozan şahsiyeti farklı şehirlerde olduğumuzdan ilgili yerin karakoluna ihbar ettim yana yakıla beni arıyor şuan...
Zamanında ben aradım cevap vermedi şimdi haneye gasp ncmdnd kime sordun da girdin hayırdır?

akrabaların abv. hem anne tarafı hem baba tarafı hepsi çıkarcı, sinsi, kötü.

Amca diye nitelendirilen şahıs dün akşam bizim evimizin olduğu alana gidip kafasına göre ortadan duvar çekmiş:D
Sinir sistemimi bozan şahsiyeti farklı şehirlerde olduğumuzdan ilgili yerin karakoluna ihbar ettim yana yakıla beni arıyor şuan...
Zamanında ben aradım cevap vermedi şimdi haneye gasp ncmdnd kime sordun da girdin hayırdır?

hakkini kullanip dogru olani yapmisin aferim

birde telde uslubuyla kizip bagirip cagirmadan uygun bir lafla izah etsen birdahada yapmaya cesaret edemez

Hiç acıma duygum yok baba tarafıma sebebi babam tabutta iken o evin bahçesinde 3 kardeş pide parasını ben ödeyemem derdindeydiler...
Çok şükür kızı hala dimdik ayakta tek kuruşunuz lazım değil cekin kirli ellerinizi hepiniz ölüsünüz..

kötü bir durum ALLAH kimseyi anne baba aile akraba durumlarinda zor durumda birakmasin

herkesin akraba olduğunu ve yine herkesin akrabalardan şikayetlendiğini, yakındığını sayarsak: kimin, kime göre "kötü akraba" olduğunu nasıl bileceğiz?

cok büyük luks laf ettin bravo

iyiki hic bir arkrabamizla sorun yasamadik

İnsanların genelinde bir kötülük var yaşadığımız zamandan mütevellit.

Sorunlu bir akrabam yok çok şükür ancak elbette böyle olaylar duyuyorum.

uzunca bir sure yoktu daha sonra bir kac tane fesat diyebileceğimiz akrablarimiz oldu. sonra yaptiklarinin yanlis oldugunu anladilar fakat is isten gecmisti. cunku onlara yardimci olan kucak acan insanlara yanlis yaptilar. yanlisi goren kisi ise onlara tekrar yardim etti borcunu falan sildi kumar borclarini da odedi. daha sonra agzini burnu kirip hastanelik ettiler. simdi ailecek umredeler.. o gunden sonra bir daha aile ici huzursuzluk cikaramadilar. bir de bu sekil de aileye sonradan giren bir yengenin hikayesi vardi. baskalarinin esi ve cocuklari hakkinda ileri geri konusuyordu. yine de derdi dinlendi , cozuldu ancak rahatlik batmis olucak ki yapilan uyarilara ragmen duzelmedi ve maalesef oda digerleri ile ayni kaderi paylasti. dedem biraz asabi adamdi rahmetli. yanlis hatirlamiyorsam cam ve agir bir kultablasini kafasinda kirdi ajdnndbd oda bir daha asla kotu islere bulasmadi. ya da abuk subuk konusmadi. zaten pek konusamiyor artik maalesef

bir avuç aktabam var ve onlar da sinsi ve fesatlıktan fersah fersah uzaklar. dıdımızın dıdılarıyla görüşmüyoruz zaten, bilmiyom belki onlarda bi pezemeklik vardır...

Geri