Akrabaların özellikleri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dayı = Anneyi sürekli tırtıklayan para konusunda
Amca = Ailenin bütün mal varlığı onun olsun diye çabalayan
Yenge = Nabza göre şerbet verip kenara geçen izleyen
Enişte = Tüm fırsatları toplayıp zamanı geldiğinde kullanan
Kuzen = Sürekli dolduruşa gelip kendi kendine rekabete giren

Bu konudaki bütün veriler bir başka yerden esinlenilmiştir.

eşimin tarafı artistik elit üst kesim benimkiler normal üniversteli devlet memuru.eşimin ailesinde baş örtülü bitanecik kadın yok benim dedem hacı:)))))))))))

esinlenilen bilgiler için teşekkür ederiz sadas

Hala - Koalisyon peşindedir anne tarafını yanına sokmaz
Yenge - Kocasını fişekler
Dayı - Anne tarafının en iyi karakteri görünmesine karşın dolduruşlarla ikilemler yaşar
Amca - Paragözdür biraz da şerefsizlikler yapar

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Baba tarafı = fitne fesat çıkarmak
Anne tarafı = iyilik melekleri

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kuzen: içinde gizli bir yerlerde çekememizlik vardır ölüp ölüp dirilir gelir yine sizle konuşur

kişisel olarak sevdiğim bir kaç tanesi hariç diğerlerinin umurumda olmamaları ve diyalog dahi kurmamam, zorunlu bağları sevmem anam ve babam hariç.

benim annemin teyzesi (62) soyle demisti bize:
"bizim jenerasyon vefat etse, kotuluk dunyadan kalkar yok olur. gencler cok iyi, cok guzel. butun kotuluk bizim karilarda heriflerde."

and i think that's beautiful

edit: neden bu aklima geldi topigi okuyunca, bilmiyorum, ama kisa bir ozet olarak sayin

Son düzenleme:
Yıllardır görüşmüyorum knk ileriye doğru evrildiklerini sanmam ama geriye doğru muhtemel.
Yürüyorlar, iki adet göze sahipler,ses çıkarıyorlar vb. aklıma gelenler.

Bir dayım var adeta şeytan’ın dünyada vücut bulmuş hali. Çok yakın tarihte anneannemin 2 bileziğini tokatlayıp, kendisini öldü olarak göstertti.

Yine yakın tarihte evli kadını kaçırdı ve sonunda kadının intiharına kadar giden bir durumun içinde bulundu.

Gerçekten çok farklı bir seviye…

Bir dayım var adeta şeytan’ın dünyada vücut bulmuş hali. Çok yakın tarihte anneannemin 2 bileziğini tokatlayıp, kendisini öldü olarak göstertti.

Yine yakın tarihte evli kadını kaçırdı ve sonunda kadının intiharına kadar giden bir durumun içinde bulundu.

Gerçekten çok farklı bir seviye…
Hala dayı diyebiliyor musun ? Adam suç makinası gibi Sjsjsjs

Hepsini cok seviyorum..ordum benim onlar..

• Kahkaha
Tepkiler: ZeL
Miras avcısı hepsi.. adam öldürürler tarla için ahah

Geri