Akraba sevmiyorum" diyen tip

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Akrabalarıma sen atlayasın, boşver onları ya." diye de ekler. Bilemiyorum.​

"arabada sevmiyorum diyen tip" diye okuyunca, tabi insanın en doğal hakkı rahat bi yerde sevişmek derken akraba yazdığını okumak......

mastor açınca konuyu, bilinçaltımıza işlemiş artık :/

Birkaç senedir soğusam da önceden sık sık ziyaret ederdim. Bana bayılır akrabalarım, hepsi mi sever arkadaş. Seviyorlar beni n'apayım, çocukluğumdan beri seviyorlar. Şimdi size bir çocukluk anısı daha anlatayım, sansürsüz:
Biz çocukken akrabalarımdan uzakta otururduk. Ara sıra onları ziyarete gittikten sonra evimize gideceğimiz zaman beni saklarmış teyzemler. <3

Son düzenleme:
Sabah gunaydinimda bu duruma biraz dem vurmustum.. akrabalarima burda selam olsun. Ozellikle baba tarafi..

Duracak yer ve zamanlarını bilseler pambık gibi olabilirler

iki amcamın eşlerine ve dayılarıma biraz kılım ama onun haricinde çok bi nefretlik durum yaşamadım... hoş o iki yenge var ya, hepsine bedel hepsine. evlerden ırak olsunlar. baba tarafını da daha çok severim, inanılmaz bir bağlılık var mesafelere rağmen... sevmeyenleri de çok iyi anlarım, akraba terörü en büyük terör örgütüdür ve sen istesen de istemesen de o örgütle yol alıyorsun :(

Nasıl bir örgüt olduklarını anlatsam hepiniz nefret edersiniz benimle sınırlı kalmaz yani

Geri