Akraba Evliliği Risk Şeması.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2ENn9d.jpg
[/url][/IMG]. Nerdeyse sülalenin tümü akraba yabancıya gitmesin mantığı ..

:))) he canim he.... akraba evliligindekiler tas gibi 100% 0 akrabalikda engelli cocuklari olanlar var

Bu ne isi canim? Herkes kendi isine baksin

Eklemeyi unutmusum dayi amca vs gibi yakin akrabayla evlenenlerden bas etmiyorum okuzlesmeyin... :D

heeçç, bilim adamlarının araştırmalarına tüküreyim, bak kızın eltisi öz amcasıyla evlenmiş, çocukları da sapasağlam. Nooldu ?? başlarım biliminize, herkes kendi işine baksın asdasd

Adamın alkolü sigarası yok ama kanser olmuş, noooldu ? herkes işine baksın, saçma sapan konuşmasın bilim insanları.. sdsddfsdf

geçen dayıoğlu emniyet kemeri takmamış, kaza yaptı ölmedi, nooooldu lan nooldu hani emniyet kemeri hayat kurtarardı, geç bunları geç, herkes kendi işine baksın

geçen grip sevgilimle öpüştüm ama grip olmadım, hani bulaşıcıydı, geçecen o işleri bilader geçecen, herkes kendi işine baksın

genetik çaprazlamayı hiç duymamış olmak için en fazla beşinci sınıfa kadar okul okumuş olmanız gerekiyo, ne acayipsiniz. :D akraba evliliğinin etkileri ilk nesilde etkisini göstermese bile bir sonraki nesilde mutlaka ortaya çıkar. bu yüzden akraba evliliği yapmasanız bile, evleneceğiniz kişinin akraba evliliği sonucu doğup doğmadığını bile kurcalayın seçimlerinizi öyle yapın. ama siz muhtemelen "hastalık da allah'tan gelen bi şey, allah böyle nasip etti böyle oldu" kafasında olacağınız için onu da sorun etmezsiniz.

Bezelye mi caprazliyorsunuz lan siz benden habersiz amatör Mendeller :)

Aeg.. :kiki: Hiiiççç yani.. Herkes kendi işine baksın..

yapılan uzun araştırmalara göre akraba evliliği sonucu doğan çocuklar "taş gibi oluyor maşallah" sonucu çıkmıştır.

Kaynak 2. yorum asdasdasd

İlahi aeg kanıtı var işte.. Taş gibi hepsi maşallah.. Bilim adamları saçmasapan saçmalamasınlar.. Genetik çaprazlama falan hep hurafedir efendim..

Bu bir gerçek akraba evliliği bir anda sorun çıkartmıyor çocuklarda ilerki nesillerde kendini gösteriyor Eminim bizim enişte annemin teyzesinin oğlu ilk çocuğu sorunlu ikincisi iyi üçüncüsü birincisi gibi aynı sorundan hep akrabayız ama ilk defa böyle sorunlar çıktı

Kendi aile agacimi gostersem doktorlara, kim bilir ne derdiler. Tum sulalem, ben dahil tasiciyiz yani. Bi ortada soyle adam akilli bir deli veya hastalikli cikmadi bizden nesiller boyunca. Birde su Targaryenler gibi ejderhalarimiz olacakti varya, tam olurdu. Stagfurullah :hıı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri