Akraba Evliliği Hakkındaki Düşünceniz Nedir?

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü

• Akraba evliliği yapılabilir.

Kullanılan: 4 15.4%
  • Akraba evliliğine karşıyım.

Kullanılan: 22 84.6%

• Kullanılan toplam oy
    26

çocuklar Sakat oluyomu yah olmaz:D ben Zaten ufukla evlenicem:D No No Nooooooooooo

Sevgi , Aşk Güzel Şeydir .. Fakat Akraba Oldugu Zaman Cocukların Sakat ,, Özürlü Doğma Olasılığı Yukselıyor .. Böyle Bir Risk Olmasaydı Ben Asla Karşı Çıkmazdım .. Tabiki Severek Evlenmelere İznim Olurdu :) Şuan İçin Olumsuz Şıkkı Seçicegim ..

Uzaktan akraba olduklarıma karşı değilimde , eğer yakın bi akraba ile ise bu durum sağlık açısından karşıyım.

Hayır dedim tek sebebim Çocukların Özürlü veya sakat doğma olasılığı olduğu için. oySaki Aşkın akrabası yabancısı yerlisi yoktur .

Karşı değilim Tıp çok ilerledi, Ama ben akraba evliliği yapmam çünkü Aşkın sonradan olabilicegine inancım yok.sevmeden evlenilmez
Zaten evlililiğede niyetim:D:D

Akraba evliliğine karşıyım.

genelde doğu karadeniz ve doğu ve güneydoğu bölgelerinde yaygın olmakla birlikte sakat oranlarıda fazlasıyla etkilemektedir o yüzden akraba evliliğinin sonucu olan ben akraba evliliğine karşıyım

hic sevmedigim ve karsi oldugum bir olay.

Akrabam olan birine o gözle bakabileceğimi hiç sanmıyorum.
Karşıyım.

Özellikle yakın akrabalarla olan evliliğe tamamen karşıyım amca oğlu dayı oğlu benim için kardeştir.Uzaktan akrabalarda ise çok büyük bir aşk söz konusuysa olabilir diye düşünüyorum

Işte bu cevaplarin hepsi bakiş açisi. 18 posttan 25 cevap cikartabilirsiniz :/ Bende mantiksiz buluyorum.

la bildiğin sapkınlık. dünya üzerinde başka kimse kalmamış gibi akrabasına aşık olup evlenen kişi bence ağır ruh hastasıdır. bi de bunu ciddi ciddi savunanlar var.

Geri