Akraba Evliliği Hakkındaki Düşünceniz Nedir?

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü

Akraba Evliliği Hakkındaki Düşünceniz Nedir?

• Akraba evliliği yapılabilir.

Kullanılan: 4 15.4%
  • Akraba evliliğine karşıyım.

Kullanılan: 22 84.6%

• Kullanılan toplam oy
    26
Dininiz ve sakallı hocalarınız bu işe ne diyordu yh?​

Müslüman olanlar karşı çıkmamalı. Lakin Allah c.c. izin vermiş.
Sen evlenmezsin o senin bileceğin iş, fakat evlenene karışman seni inkarcı yapar.

Hem aile kültürümde hem kendi yaşantımın içinde öyle bir şey yok, olamaz.

Kesinlikle buradaki birkaç arkadaşın var olma sebebi bu.

Gen havuzunuzu daraltır, ufkunuzu köreltir, meseleleriniz kendi aranızda kalmaz, dayınıza halanıza karşı da sorumluluk hissedersiniz, çevreniz değişmediğinden boğulursunuz, birbirinize kendinizi açmakta zorlanırsınız ve en önemlisi çocuğunuzun sakat doğma riski var lan. Bir insan bunu nasıl savunur? Zaten milletçe pek akıllı değiliz, IQ'ları daha da aşağı çekmeyin, kuzeninize hallenmeyin.

BiZim kasabının nüfusu 20 bine yakın hepsi akraba tek tük köyden dışarı evlenen var öZürlü doğan çocukların akrabalıkla alakası pek fazla yok Avrupa’da o kadar sakat doğan çocuk var ebeveynleri akrabalıkla hiç alakası olmadığı halde

Aynştayn akraba evliliği olmadığına göre doğru önerme. Yalnız işin komik tarafı Aynştayn kuzeniyle evlenmiş bi adam. kjdkgj

sen kalk koskoca aynştayn kuzeninle şewjflşewjfwef :D
bence arkaba evliliğinde bi proplem yok güzel bi uygulama , doğacak olan çocukların her zaman için risk taşıması çok önemli bir nokta ama.

sen kalk koskoca aynştayn kuzeninle şewjflşewjfwef :D
bence arkaba evliliğinde bi proplem yok güzel bi uygulama , doğacak olan çocukların her zaman için risk taşıması çok önemli bir nokta ama.

Zaten her sakat dogan akraba evliligi olmuyor da, ihtimali hayli yukseltiyor iste. Ben daha cok sosyal tarafindayim, yukarida saydigim sebeplerden oturu soguk bakiyorum. Akraba evliliginden kastim da 1. 2. derecede olanlar, yoksa emmisinin teyzesinin torunu degil yani

Zaten her sakat dogan akraba evliligi olmuyor da, ihtimali hayli yukseltiyor iste. Ben daha cok sosyal tarafindayim, yukarida saydigim sebeplerden oturu soguk bakiyorum. Akraba evliliginden kastim da 1. 2. derecede olanlar, yoksa emmisinin teyzesinin torunu degil yani

Farklı argümanlar var tabiki , Akrabalarıyla evlenmek üzere olanların üzerine oturup düşünmesi gereken bir konu.
Ben ise senin engin bilgi dağarcığından bir kaç kelime çekip çıkarabilirmiyim diye öyle ortaya birşeyler karalamıştım sadece ; bizi her zamanki gibin aydınlattığın için tşk.

Geri