Akraba Evliliği Hakkındaki Düşünceniz Nedir?

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü

Akraba Evliliği Hakkındaki Düşünceniz Nedir?

• Akraba evliliği yapılabilir.

Kullanılan: 4 15.4%
  • Akraba evliliğine karşıyım.

Kullanılan: 22 84.6%

• Kullanılan toplam oy
    26
Bizde daha gecenlerde akraba icinde, teyze cocuklari olan ciftimiz evlendi. Hemde birbirlerini cok severek. Gerce tum sulale uzaktan yakindan akraba cikiyoruz. Evlilikler hep akraba ici olmus bizde ve hic birimiz sakat degilliz. Garip bir delilik var sulalede, o ayri tabii. Simdi dogruya dogru. Kuzen ters bakiyorsa, o goze tukururum.

Kendi adima boyle bir sey istemem, sevmem. Yinede sevenler varsa, kavussunlar, ne diyim.

sapkınlığın meşrulaştırlmasından doğan tutkumsu şey , teyzesinin kızıyla evlenip dünyaya x-men getirdikten sonra allahın takdiri serzenişine yapılan yol

sapkınlığın meşrulaştırlmasından doğan tutkumsu şey , teyzesinin kızıyla evlenip dünyaya x-men getirdikten sonra allahın takdiri serzenişine yapılan yol

Yavaş gel .. Teyzemin kızıyla olan evliliğimden dolayı kimse bunu sapıklık olduğunu söyleyemez ve iki çocuğum da belki senden daha sağlıklılar ..

Yavaş gel .. Teyzemin kızıyla olan evliliğimden dolayı kimse bunu sapıklık olduğunu söyleyemez ve iki çocuğum da belki senden daha sağlıklılar ..
Benden saglik olmasi sevindirdi , umarim herzamanda olur dostum , cevremde oyle seyler gordumki ...

Senin evli oldugunu bilmiyordum , ayrica hala sapiklik bana gore ozurdilerim (:

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benden saglik olmasi sevindirdi , umarim herzamanda olur dostum , cevremde oyle seyler gordumki ...

Senin evli oldugunu bilmiyordum , ayrica hala sapiklik bana gore ozurdilerim (:

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuzenlerle evlilik sapıklık değildir ayrıca ALLAH izin vermiştir .. Asıl sapıklık bilip bilmeden meşru olana sapıklık diyenlerdedir bende özür dilerim ..

Her akraba evliliğinden doğan cocuk sakat ya da bir özrü olarak doğmuyor.Dinen de haram değil ama ben sıcak bakmıyorum. Kardeş olarak büyüyüp o gözle gördükten sonra sıcak bakılamıyor galiba.

Uzak durulması gerektiğini düşünüyorum..

Adam mi kalmadi.
Yil olmuş 2016 , kuzen vsvs kardeştir benim gözümde, çok hastalikli bir durum bence​

Yok. Evlenmem olmaz öyle şey

biz kuzenlerimle kardeş gibi büyüdük yeri geldi cocuklugumuzda aynı yatakta yanyana yattık sahip çıktık birbirimize
bu tarz bir evlilik olayı bize ters

Akraba-evliliği-yiğit-özgür.jpg

benim için mümkün dışı
herkesin aşkına kimse karışamaz
başkasında yadırgamam :sevimli:

Bizim o taraflar da çok olur maalesef
Sene de bir defa da olsa köye gitsem denk geliyorum akraba evliliklerine.

Annem ve babam teyze çocukları.

Düğünlerine kadar görüştürülmemişler bile.. Yokmuş öyle şimdiki gibi sıradanlıklar.d

Köyümüzde nerdeyse hiç dışarı çıkılmamış. Aileler karşılıklı iki kardeş alıp çifter çifter düğün yapmışlar. Ve hala da öyle.. Ama şimdi köylerde okumayan kız yok denecek kadar azaldı. Dolayısıyla bu tür evlilikler yarıya indirgedi. ( En azından bizim oralarda )

Asla sıcak bakamam. Yanyana uyuduğun pışpışlandığın kuzenle hayat olmaz.

Geri