Akp’ye oy veren şükürcülere zam verilmesin

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Adamlar zaten aldığımız maaş bize yetiyor diyorlar.niye zamdan yararlansılar ki,bol bol şükretsinler..

"Şarlotonluk" yapmıyorum demiş.:) Kelimenin anlamanı bilmediği gibi telaffuz da müthiş.

Onun ben kafasını yerim tayyub tayyub tayyub aşkum tayyub ummhaaaaaaağ çehkk onuuu

Kadın doğru söylüyor adam var mı yok oy vereceğimiz ? iş konusuna gelince 6. Bölgeye işi düşen olursa veya akrabası olan memnuniyet ile yardımcı olabilirim .
Ama abla abartmış aşkım felan hayırdır abla. Şuan sarlatanlik yapıyor.

Yav Allah askina saf mi bu insanlar? Akil var mantik var. Bu insanlar neden taparcasina destekliyorlar. Bulunduklari il veya ilce orgutlerinde DAYİ veya DAYİlari var muslugu onlara ardina kadar acmislar. Bu yuzden oy veriyorlar. Ailelerinde birileri ATM memuru gibi sacma sapan veya DAYİ rutbesindeki insanlar icin oy veriyorlar. Eee simdi oyle birinin veya birilerinin "evet bir DAYİM var" demesini beklemek aptallik olurdu.(: Yok bunlar omur boyu burada kalmayip bir gun yargilanacaklar. Sizde g*t gibi ortada kalacaksiniz. O zaman iste her sey degisecek.

Eski bir videosuna daha denk geldim ve kedilerin kendisine mesaj attığını iddia ediyor.

Geri