Akplilerin Allah’ı akpartili sanması.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nedense akp’ye oy verenler Allah’ı her alanda sadece kendileri için kullanıyor çoğu farkında olmasa bile Allah’ın onlar için mücadele ettiğini ve savunduğuna inanıyor :X

senin chpli sanman gibi olabilir mi zırto (Jesse James yerine yazdım bu mesajı)

Bu uye ne yer ne içer gerçekten merak etmeye başladım kezza dengesi yerinde değil malisef kelimeler kifayetsiz kalıyor sözün bittiği yerde.

Ben değil adamlar diyor Erdoğan’a kutsal diyorlar adama peygamber muamelesi yapıyorlar ona dokunmak farzdır diyenler oldu %51 kesim Osmanlı’nın yeniden geleceği ve dünyaya hükmedeceğine inanıyor istisnalar hariç ümmet millet Allah bizimle millet dediği de sadece kendine oy verenler gerisi zillet artık akpye oy vermeyenlere kafir gözüyle bakılıyor d: adamlar herşeyde Allah’ı kullanıyor insan soramadan etmiyor acaba Allah’ta mı akpli diye 15 temmuza bile bize Allah’ın bir lütfudur diyorlar ne diyelim bizde şeytana oy atarız

bu yabanin avatarı çok çirkin taşlayın,allah çarpmış gibi sanki.montlu olan güzeldi sevimli geliyodu ne bilim işte.

var öyle insanlar üzülüyorum.

Aslında mantıklı. Allah sağ görüşlü olmuyor mu ? Muhafazakar hatta.

alıntı yapmak yasak .p. yabanii kendine gelll
iyi geceler allaha emanet ol,ademli hikayeni tekrar okuyup uyuycam.

Ok sizede iyi geceler anna niye zorla yazıyorsun kendine gel

Ben öyle düşünmüyorum. Sen öyle düşündüğümü sanıyorsun. Buna ön yargı deniyor. Bana ne düşüneceğimi dayatıyorsun.

İsmail’e cennetten tapu vermişler galiba

Yorgunluktan galiba anlayamadım .
Sorun sen de değil ben de Yabani :O

Katılıyorum ve arttırıyorum :
4 büyük melek de akp'li !
Göklerden gelen bir karar var, ne yapsan boş Yaban.

Yooo.
Ben sanmiyorum şahsen.

Süreyya sanmıyormuş o halde bir kısım Akp liler diye değiştirilsin başlık lütfen

Not : Akp li degilim ama bu kadar salakça da konu mu olur kardeşim.

Geri