AKP'li belediye altın ihalesi açtı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

AKP’li belediyeler tasarruf genelgelerini delmeye devam ediyor. Ordu’nun AKP’li Ulubey Belediyesi, “Başkan tarafından düğünlerde takılmak üzere altın’’ satın aldı.​

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, belediye sadece 2025’in ilk 4 ayında 3 ayrı altın alım ihalesine çıktı. İhale şöyle duyuruldu:

“Başkanlık makamı tarafından gidilen çeşitli düğünlere hediye verilmek üzere altın alım işi. (Temsil ağırlama kapsamında)”

Altınlara toplam 159 bin 859 TL ödendi. Düğün ve nişan törenlerinin müdavimi olan AKP’li Başkan İsa Türkcan, sadece mayıs ayında 7 ayrı düğüne katılıp altın dağıttı. Başkanın taktığı takılar parası da belediye bütçesinden yani vatandaşın vergilerinden çıkıyor.

Milyarlarca lirayı ortada şirket bile yok iken ,hizmet diyorum yani, kalem oyunları ile yer değiştirmek sorun değil halkın vergilerinden çalmak değil ama belediye bütçesinden evlenen çiftlere katkı babında altın takmak büyük sahtekarlık atın bunu içeriye atın hahaha. Sen kimsin ki sahtekar, halka yardım edeceksin değil mi? çalmak varken, yemek varken, hiç etmek varken, senin neyine gerek yeni yuva kuranlara yardım etmek anlamında altın takmak? Allah bilir şimdi senin bir de faturan gider makbuzların da vardır Ayıp ayıp çok ayıp :))

Ordu zengin bir İl. Paraları var deme ki.
Bir de evlenme oranlarını artırmaya katkıda bulunuluyor. Bu iyi bir şey.

Son düzenleme:
Geri