Haber AKP Tarih Verdi: Yeni Resmi Tatil Geliyor

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
BCudUI2.md.jpg

AKP Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, 21 Mart'ta kutlanan Nevruz'un resmi tatil niteliğine kavuşması için önümüzdeki aylarda çalışmaların yapılacağını açıkladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Zorlu, 21 Mart'ta kutlanan Nevruz'un resmi tatil olması için çalışmaların önümüzdeki aylarda somut bir niteliğe kavuşacağını belirtti.

"HAYATA GEÇİRME İRADESİNDEYİZ"

Gazeteci Sinan Burhan'ın sorularını yanıtlayan Zorlu, "Biz çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah önümüzdeki aylar içerisinde yetkili kurullarımızda tekrar bunu konuştuktan sonra hayata geçirme iradesindeyiz. Önümüzdeki aylarda bu somut bir niteliğe kavuşacaktır" dedi.

ERDOĞAN DA İŞARET ETMİŞTİ

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçen yıl yaptığı konuşmada Nevruz'un resmi tatil ilan edebileceğinin sinyalini vermişti.

Erdoğan, Nevruz Günü Anma Programı kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde yaptığı açıklamada, 21 Mart tarihinin 'Baharın ve Kardeşliğin Bayramı' olarak ilan edilebileceğini duyurmuştu.

Kaynak

tatil olunca anlaşırlar ya

tebessüm ettim sadece..

Bunda şaşılacak ne var milletin Christmas kutleyip noel baba gibi giyindiği günlerimiz var bizim sadece yılbaşı var resmi olarak tanımlanmış. Hadi bu kerede bizim kültürümüze milli kimliğimize özgü bir kutlamamızı bayram ilan edelim..! Belli mi olur belki her şey çok güzel olur.

Ne güzel dertleri var bunların ya :d halktan bi haber yaşamaya devam

Bakti bi 19 mayıs 30 ağustos yazamayinca kardeşlik barış bayramı:d neyse olur olur tatil severiz...

Türklük kimliği ile aynı kültüre mensup devletlerle olan yakınlığımıza bir nişane yapalım Olmaz mı? daha iyi olur bence.

Ben olumlu buldum. Bu bahaneyle Orta Asya'ya biraz daha yaklaşmış oluruz. Tüm Türk ülkelerinde resmi tatil

Ergenekondan çıkış tarihi tabiki bayram olarak kutlanmalı hahhah.

Geri