Akp Şeytanlığı.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eğer şeytan varsa oda Akpden aday olurdu neden mi ..
Kobani olaylarını bahanesiyle hdpyi hepten kapatmak yerine seçilmiş milletvekillerini tek tek içeri atan hiç bir suçu bulunmayıp daha öncesinde beraat edilen insanların tutuklanmasına seyirci kalan yada bu duruma sevinen tipler akpnin amacı yakında olacak Seçim öncesi ittifakı terörize edip oyları düşürmektir %51 sistemi akpnin ayağına kurşun sıktığının kanıtıdır.iktidarı kaybetmemek için iç savaşı bile göze alan hükümet artı yargılanacaklarını bildikleri için bu tür baskıcı ayrılıkçı tutumuyla koltuğunu bir nebze olsada korumak için herşeyi göze alacaktır eğer 2014 ‘teki kobani olayları suç ise Peşmerge’yi 2014’te kimler kapıdan geçirdi.o zamanda kobanide işid tarafından çoluk çocuk yaşlı demeden kesilen,yakılan Kürtlere ellerini ovuşturan hükümet şeytani bir gülüşle “kobani düştü düşecek “ diye seviniyordu meydanlarda baktı işid başarılı olmadı bu kadar acının üzerine gitti yardım ettiği ypgyi vurdu şu kendine müslümanım diyen ümmet diyenler bir gram yardım bile etmediler aksine camilerde oturup dua ettiler Türkmen şialarına değil kafa kesen ne olduğu belirsiz ösoye yardım ettiniz Şeytanlar sizi..

İnsanları sokağa çağırıp, terörizme yönlendirmek de
Selahattin Demirtaşın(Pkk) büyük hatasıydı

Onu yapmasının nedeni kobanideki olaylardı keyiften çağırmadı bugün nasıl Azerbaycan’a gidip destek vereceğim diyorsan doğal olarakta kendi soydaşlarına yardım edeceklerdir

Normalde partiyi kapatacaklar ama kendi dediklerini inkar etmemek amacı ile kapatamiyorlar.

Sadece tutuklayıp içeri atıyorlar.son HDP operasyonu ise tamamen siyasi yahu düşünün 6 tane belediyesi kalmis bir partiden bu kadar korkmayın.

Madem teröre destek verenlerle mücadele ediyoruz.

Hakkari Yüksekova belediye başkanı AKP li ağabeyi ise eski HDP li ve cezaevinde

Eski AKP genel başkan yardımcısı şaban dişli bir ülkenin büyükelçisi kardeşi darbeden tutuklu

Soson belediye başkanının sülalesi PKK ki kendisi AKP belediye başkanı hemde HDP ile ittifak yaparak kazandı

Terörün adi olmaz .suçlu ise bnm yada senin suclun değil
Lafa gelince vatan sevdalıları sen oğlunu askere yollama bir tane şehit asker için gözyaşı dökme şehitler için onlar şehit değil kelle diye itham et haburda Barzani ile megri megri eşliğinde FETO yer gel bitsin bu hasetlik derken gözyaşı dok sonra adini vatanseverlik koy

Şeytan bunları görse 5 vakit tövbe namazı kilar

Geri