iktidar olmada gözleri yokki, iktidara geçince beceremeyeceklerini onlarda biliyorlar, aslında hepsi kıskanıyor bu Erdoğan'ı, çatır çatır çatlıyorlar.. niye mi hemen açıklayayım.. bir zamanlar ülkede büyük işler yapan böyle cihad bile yapabilicek potansiyele sahip olan ülkücüleri kullanamayan mhp, Atatürk gibi büyük bir liderin kurduğu partiyi yöneten ama bu şansı kullanamayan chp, zamanında necmettin erbakan gibi bir koz, bir deha elinde olduğu halde o adamı kullanamayan saadet partisi, hepsi bu kadar çok şans elimizde vardı ama beceremedik, bu tayyip nasılda birden böyle yükseldi nasıl başardı çatır çatır çatlıyorlar.. ak partili falan değilim, ha oy verirken akp ye veriyorum ama bu akp yi sonuna kadar körü körüne savunduğum anlamına gelmiyor, yeri geliyor diğer partiler doğru bişi söyleyince diğer partilerede helal olsun diyebiliyorum, ama sonuç olarak ak partiye oy veriyorum ve hakediyor, düşünüyorum bu akp olmasa hangi partiye oy vericem? şimdi uzun uzun yazmaya gerek yok, eskiden Türkiye neydi ne oldu, ben bu gelişimi ve değişimi göz ardı edemem..