AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan Hatay’ın neden garip ve mahsun kaldığını itiraf etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sadece başlığı okudum haberi, veya yorumları okumadım gel bu haberi başkalarına anlat enkaz altındaki insanlar selâlarını dinledi seçim oldu bitti enkazlar kalkmadı kutlamalar yapıldı ünlü bir yönetmen sözünü bile hatırlamıyorum aklımda kalan bu ülke hiçbir zaman benim istediğim gibi bir ülke olmayacak dedi ben ordayım

Çok doğru bir tespit. Bazı CHP'li belediyeler burnundan kıl aldırmayarak iktidara yakın görünmemek için ekstra çaba harcıyor ve hizmet etmiyor.

Parti ayırt etmeksizin belediyelerin devletten bütün hizmetleri alması lazım. Buna kendini bir elinde ayı bir elinde güneşi tuttuğunu zanneden tatil sever başganlar da dahil.

Siyaset olduğundan eminsin dimi hocam? En son sayfa falan okuyorsun gibime geldi bana :) Adam ne güzel demiş belediyelerle el ele olalım demiş. Bir daha okumanı rica ediyorum.
“Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi?”

Burada “belediyelerle el ele olalım” diye birlik mesajı vermiş demek. Hıhım, ben ikna oldum. Teşekkür ederim.

Dolayısıyla yerel yönetimde de burada AK Partili bir büyükşehir ve ilçe belediyeleri olduğu zaman Ordu'nun kılına zarar gelmez"

Bu söylemi savunan var mı? Savunan var ise çok güzel söverim. Dolu dolu söverim. İçten söverim. Bırak kulaklarının çınlamasını, bütün bedenini titretircesine söverim.

Şahsen ben takdir ediyorum Tayyipçiğimi ulusal kanallarda yayınlanacağını bilerek aleni tehdit ediyor

Seçimleri kaldırsın bence ne gerek var

Şahsen ben takdir ediyorum Tayyipçiğimi ulusal kanallarda yayınlanacağını bilerek aleni tehdit ediyor

Seçimleri kaldırsın bence ne gerek var
Prosedür gereği işte hoş prosedür mü kaldı anayasa mı kaldı Amman işte laf olsun torba dolsun diye konuşuyoruz işte

Geri