-
-
-
-
-
Bunca yıldır siyaset okuyorum, yazıp çiziyorum ama ben bu kadar kan dondurucu bir açıklamaya rastlamadım;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birçok açıdan yanlış bir tutum olarak değerlendiriyorum mesajınızı. Ama hala anlayamadığım durum; insanların bu "onlar koyun, biz süperiz de işte koyunlar anlamıyor görmüyor" tavrının yanılgı dolu, yanlış ve sorunun özünden uzaklaşmaya sebep verdiğini fark etmemesi.Yine ders almayacaklar ki ne yaparsa yapsın ne derse desin peşi sıra meliyorlar malesef o kadar kör sağır dilsiz olmuşlar .!!!
Genel seçimlerde deprem bölgesi şokunu atlatmış değili hala
Sorunun özü tam olarak ne ? Bu yobaz zihniyet değil mi ?Birçok açıdan yanlış bir tutum olarak değerlendiriyorum mesajınızı. Ama hala anlayamadığım durum; insanların bu "onlar koyun, biz süperiz de işte koyunlar anlamıyor görmüyor" tavrının yanılgı dolu, yanlış ve sorunun özünden uzaklaşmaya sebep verdiğini fark etmemesi.
Değil.Sorunun özü tam olarak ne ? Bu yobaz zihniyet değil mi ?
Cellâdına âşık olmuşsa bir millet,
İster ezan dinlet, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstahaktır ona her türlü zillet! ..
Kim bu partizanlığı yapan . Ankara Çayyolu metrorusunun temelini atan bir önceki belediye başkanı melih gökçek idi . Ulaştırma bakanlığı o dönem belediye ye 10 sene içerisinde ödeme planı sundu. Ancak mevcut belediye başkanı mansur yavaş döneminde 0 talep edilen ücret tek seferde alındı.Söylemek istediği
Biz Tayyip abinizin söylemlerine alışkınız ama tek üzüntümüz sizlerin o söylemleri savunmanız.Ek olarak samsun ilçesinin 19 mayıs belediye başkanının çöpleri ormana döktüğü hala hafızalardan silinmedi., Partizanlık yapıyorlar ve engelliyorlar.
Söyleme tarzı: Tartışın ki aklınızda kalsın. Gerçekler: İzmir Bok kokuyor ve İzmirliler bundan çok memnun.
Ceset kokarken oy vermeye devam eden adam var. Konu koku diil. Konu arapSöylemek istediği, Partizanlık yapıyorlar ve engelliyorlar. Söyleme tarzı: Tartışın ki aklınızda kalsın. Gerçekler: İzmir Bok kokuyor ve İzmirliler bundan çok memnun.
Kime ne anlatıyorsun? Boşuna yorma kendini.İşte Kim engelliyor mesele orda 89 plakasını sevdiğim @ismail89
Bugun İKOME istanbul için taksi alalım diyen ekrem imamoğlu nu engelliyor.
Ama belediye başkan adayı murat kurum diyor ki istanbul a 3 000 taksi alacağiz
madem ihtiyaç var neden mevcut başkana yetki verilmiyor.
AKP Ankara büyükşehir belediye başkan adayı turgut altınok diyor ki EMEKLİLER zor durumda emeklilere destek olacağız ama mevcut hükümetin adayı olduğu unutuluyor. Madem AKP adayı emeklileri düşünüyor neden bunu TV yada gazeteler yoluyla değilde direk bakanlığa yada yetkili mercilere söylemiyor.
ne perhiz bu ne lahana turşusu
Kim bu partizanlığı yapan . Ankara Çayyolu metrorusunun temelini atan bir önceki belediye başkanı melih gökçek idi . Ulaştırma bakanlığı o dönem belediye ye 10 sene içerisinde ödeme planı sundu. Ancak mevcut belediye başkanı mansur yavaş döneminde 0 talep edilen ücret tek seferde alındı.
Neden şuan ki belediye başkanınada aynı şartlarda destek olunmadı.
Biz Tayyip abinizin söylemlerine alışkınız ama tek üzüntümüz sizlerin o söylemleri savunmanız.Ek olarak samsun ilçesinin 19 mayıs belediye başkanının çöpleri ormana döktüğü hala hafızalardan silinmedi.
İzmir`e değil. samsun a bakın Antalya kaş daki kaçak yapılara bakın çöp demişken rize nin pazar ilçesine bakın.
Siyaset olduğundan eminsin dimi hocam? En son sayfa falan okuyorsun gibime geldi banaBunca yıldır siyaset okuyorum, yazıp çiziyorum ama ben bu kadar kan dondurucu bir açıklamaya rastlamadım;