AKP, FETÖ ile Mücadele Etmiyor

Konu sahibi son olarak 2411 gün önce görüldü

AKP, FETÖ ile Mücadele Etmiyor

Şimdi geriye dönüp baktığımızda AKP’nin iktidara gelmek ve iktidarını pekiştirmek için gerçek gündemini gizli tutup, başındaki takkesini ve sırtındaki mili görüş gömleğini çıkartıp bir kenara saklamasıyla olmuştur.

Erdoğan'ın derdinin birlik, beraberlik, kardeşlik olmadığını biliyoruz, dahası birlikten, beraberlikten, kardeşlikten anlamadığını, herkesin kendisine ve kendisinin siyaset anlayışına biat etmesi olduğunu da biliyoruz.zalimliğinin kaynağı korkusudur. Korkusunun nedeni ise kaybedecekleridir.

Devletin kurumlarına, devletin kılcal damarlarına kadar sızmış, toplumu adeta işgal etmiş, FETÖ terör çetesinden,hem kamuyu hem de toplumu temizlemek zorunda olan AKP iktidarı, FETÖ ile mücadeleyi bırakarak, FETÖ ile mücadele kisvesi altında parlamenter demokrasiyi savunan muhalefete baskıya başlamıştır. Acaba bazı çevrelerde dile getirilen AKP ile FETÖ'nün bir kanadı arasında görüşmelerin yapıldığı ve hatta bazı konularda mutabakatlar sağlandığına dair bilgilerin bir gerçeklik zemin var mıdır?

Çünkü Fetö ile mücadele ederken atacakları her adımın bumerang gibi kendilerine döneceğini biliyorlar, 12 sene devleti ele geçirmek için FETÖ ile kolkola, birlikte çalıştılar, birlikte kumpaslar kurdular, birlikte atamalar yaptılar, "Beraber yürüdüler bu yollarda", AKP-FETÖ yapışık kardeşler oldular, bunların birisini diğerinden ayırırsanız diğeri de ölür.

Erdoğan, Fetö ile birlikte askerleri Silivri’ye hapsederken, Balyoz ve Ergenekon davaları devam ederken, -Ben bu davanın savcısıyım! diyor.

“Erdoğan FETÖ liderini yurda çağırıyor: Bu sıla hasret artık bitsin”, diyor, “Erdoğan, daha sonra AKP milletvekilliği yapacak Hakan Şükür’ün nikâhını kıyıyor, nikâh şahidi Fetullah Gülen”, “Erdoğan 2010 referandum sonuçları için okyanus ötesine teşekkür ediyor”

Sonrasında devleti paylaşma aşamasında anlaşmazlığa düştüklerinde ve 15 Temmuz ABD/FETÖ darbe girişiminin bastırılmasından sonra yaptığı bir konuşmada özetle, “Ben de bunlara yardım ettim, Rabbim de milletim de affetsin” deyip, sıcacık koltuklarına sırtlarını dönüp, “istifa” etmeyi akıllarının ucundan dahi geçirmediler...

Hükümet kanadının, "Bizde FETÖ'cü yok" açıklamasına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "AKP içindeki ByLock'çular gizleniyor. İktidarda 120-180 ByLock'çu olduğu biliniyor" diye yanıt verdi.

**

AKP'li Fetöcüler:

8 Eski, 2 mevcut Bakan
47 Eski, 33 mevcut Milletvekkili
11 Eski, 3 mevcut Müsteşar
13 Eski, 7 mevcut Genel Müdür
22 Eski, 3 mevcut Vali
34 Eski, 7 mevcut Kaymakam
7 Eski, 2 mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı
34 Eski, 11 mevcut il/ilçe Belelediye Başkanı

Herkes çok iyi biliyor ki, Türkiye'nin en ücra köşesindeki bir ilkokul öğretmeni FETÖ'cü çıkıyor, bu saptanıyor ve hakkında soruşturma açılıyorsa, yıllardır cemaatçilerle omuz omuza çalışan AKP içinde bir tek FETÖ'cü bile bulunmaması asla mantıklı değil.

Ne milletvekili, ne AKP yöneticisi ne adı bilinen, önemli belediye başkanı hakkında bir soruşturma açılmadı bugüne dek.

10 milletvekilinin FETÖ'cü olduğu anlaşılırsa. Cumhuriyet tarihini alt üst eden rejim değişikliği meşruiyetini kaybetmiş olmayacak mı?

Geri