AKP çaldı diyen chp çalınan paralarla nasıl seçim vadi veriyor

Konu sahibi son olarak 2697 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]uCSmQb7u7Ng[/YOUTUBE]​

akp çaldı yedi ee okadar para nasıl birikti adam gözünü o paralara dikmiş
hadi alkışlıyoruz:alkis::alkis:

mustafa kemal atatürk'ün 29 ekim 1923'te cumhuriyetini ilan ettiği türkiye'de yaşan bir türk vatandaşı olarak söylüyorum o kadar para şöyle birikti.
öncelikle diğer ülkelerin mangal tutuşturmaya kullandığı benzine, osuruk diye attığı doğalgaza kat kat para ödemeye başladık. yeni türkiyeye yeni enerji olanakları sağlansın, her evin bi nükleer santrali olsun diye kimin kullandığını bilmediğimiz, ne olduğunu dahi anlamadığımız onlarca vergiyi elektrik faturalarıyla ödedik. sözde millet için yapılan dabıl yollardan, 3. köprülerden, marmaraylardan geçerken yine para ödedik. hayatlarımıza şekil verecek, bizleri devletimize ve ülkemize hayırlı vatandaşlar yapacak sbs, ygs, kpss, üds, lys gibi onlarca sınava girmek için bile para ödedik tabii birikir o kadar para, hayır dua birikecek değil ya.

mustafa kemal atatürk'ün 29 ekim 1923'te cumhuriyetini ilan ettiği türkiye'de yaşan bir türk vatandaşı olarak söylüyorum o kadar para şöyle birikti.
öncelikle diğer ülkelerin mangal tutuşturmaya kullandığı benzine, osuruk diye attığı doğalgaza kat kat para ödemeye başladık. yeni türkiyeye yeni enerji olanakları sağlansın, her evin bi nükleer santrali olsun diye kimin kullandığını bilmediğimiz, ne olduğunu dahi anlamadığımız onlarca vergiyi elektrik faturalarıyla ödedik. sözde millet için yapılan dabıl yollardan, 3. köprülerden, marmaraylardan geçerken yine para ödedik. hayatlarımıza şekil verecek, bizleri devletimize ve ülkemize hayırlı vatandaşlar yapacak sbs, ygs, kpss, üds, lys gibi onlarca sınava girmek için bile para ödedik tabii birikir o kadar para, hayır dua birikecek değil ya.

haklısın imf ye borç bitti
elektiriği bulgarlardan alıyordun fahiş fiyata onuda görmezden gelelim
enflasyon bilmem kaçlardaydı paralarda bilmem kaç sıfır vardı
petrol fiyatlarını da tabi dünyada belirleyen ülke bizleriz
yol dediğin nedir ki boşuna yapılan birşey
marmaray olsa ne olmasa dimi boşuna yatırım
hastanelerde ne güzel 10 kişi yatıyordu şimdi iki kişi kalmış muhabbet yok sohbet yok
haklısın.
o değilde sen bunları diyeceğine kılıçtaroğluna bi laf deseydin ya harca yada harcama diye neden hemen duble yola marmaraya atladın.

herhangi bir partinin partizanlığını yapacak değilim. ben sadece sorduğun soruya cevap verdim.

İyide ikdidara gelen hiç bir hükümetin, hiç bir partinin kaynak sorunu olmadı ki, çünki hiç birinin eli halkın cebinden çıkmadı. Kaynak sorunu diye bir sorun yok bence

Devletin mali deniz
Yemeyen keriz
Hepside yiyor.kim gelse yiyecek.
Vergilerle bize girip duruyolar

C-707 cihazımdan gönderildi

Evet bugün de akp güncesini doldurduk çok şükür: duble yol, marmaray, hastane, benzin hüloğğ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri