Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni bir tartışma konusu olacağını baştan söylemekle beraber chpnin başını aç diyerek kadinlara baski uygulaması kadar abest baskic manevi şiddet unutulmamalidir buda kadinin haklarinin yok sayilmasindan baska bisey diildi nerde kadin haklari demokrasi eşit yaklaşım nokta![]()
burda chp ne alaka sadece sabahtan berı akepelılerın actıgı kadın konusuna onların partılerının nası baktıgını gostermek ıstedım chplı degılm ve onları savunmuyorum
yav her türlü bıdıbıdı sonra ben akpli değilim.değilsin tabi.akp dediğin ne zaten? karşı devrimcilerin son sezon barınağı.anap nerde? dyp nerde? yok..saadet partili olun bari az samimi iseniz.''aman başımızı örtelim de memleket yansın banane'' tavrınız yüzünden ''akp gitsin de ne olursa olsun'' cu cephe oluştu sizin yüzünüzden.çivisi çıktı ülkenin.ula en çok size zararı var bu kapitalist emperyalist neoosmanlıcı sakat doğum islamcılarının.ne kadar adam dinden çıktı son 10 yılda haberiniz var mı? hiç kimse dine bunlar kadar zarar vermedi. neyse iki ayet sallayıp giderim ama bana yakışmaz.malum partiye yakışır